GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Κορονοϊός: 81 οι νεκροί, 77 νέα κρούσματα - 1.832 συνολικά στη χώρα μας - ΤΩΡΑ

Η άρση των μέτρων είναι μαραθώνιος και όχι σπριντ, είπε ο επικεφαλής λοιμωξιολόγος του υπουργείου Υγείας Στους 81 ανέρχοντ...





Η άρση των μέτρων είναι μαραθώνιος και όχι σπριντ, είπε ο επικεφαλής λοιμωξιολόγος του υπουργείου Υγείας

Στους 81 ανέρχονται πλέον  οι νεκροί από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα, ενώ το τελευταίο εικοσιτετράωρο επιβεβαιώθηκαν 77 νέα κρούσματα με τον συνολικό αριθμό να φθάνει τα 1.832.
Όπως είπε ο επικεφαλής λοιμωξιολόγος του υπουργείου Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας, 90 ασθενείς είναι διασωληνωμένοι, ενώ έχουν εξεταστεί συνομικά 28.584 δείγματα.
Ο κ.Τσιόδρας έκανε ειδική αναφορά στην άρση των περιοριστικών μέτρων λέγοντας ότι αυτό δεν είναι αγώνας ταχύτητας, σπριντ, αλλά είναι μαραθώνιος και παρά τη σχετική αισιοδοξία για την εξέλιξη της πανδημίας στην Ελλάδα, η άρση των μέτρων είναι κάτι που θα γίνει σταδιακά, με απόλυτο σχεδιασμό. 
Σε ό,τι αφορά τα στοιχεία για τους ασθενείς με κορωνοϊό, ο κ.Τσιόδρας είπε ότι 501 από τα επιβεβαιωμένα κρούσματα έχουν ταξιδιωτικό ιστορικό, ενώ 679 είναι σχετιζόμενα με άλλα γνωστά κρούσματα.
Από τους 90 ανθρώπους που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι -με μέσο όρο ηλικίας τα 66 έτη- οι 19 είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες.
Το 72% είτε έχουν υποκείμενο νόσημα, είτε είναι ηλικίας άνω των 70 ετών.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"