GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Σοκ στην Κάρπαθο: Πακιστανός αποπλάνησε 11χρονο κοριτσάκι

Ο Πακιστανός αποπλανούσε την ανήλικη πάνω από δέκα μέρες! Μία περίεργη υπόθεση που εκτυλίχθηκε στην Κάρπαθο έχει πάρει το δ...




Ο Πακιστανός αποπλανούσε την ανήλικη πάνω από δέκα μέρες!

Μία περίεργη υπόθεση που εκτυλίχθηκε στην Κάρπαθο έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης, κι από ώρα σε ώρα αναμένεται να οδηγηθεί στην ανακρίτρια Ρόδου ο πακιστανικής καταγωγής, κατηγορούμενος για αποπλάνηση ανήλικου τέκνου, σύμφωνα με το skyrodos.gr.

Πιο συγκεκριμένα, ο 25χρονος Πακιστανός παρέσυρε στο σπίτι του μία 11χρονη, αλλά το ανακάλυψε η μεγαλύτερη αδελφή της που την είχε παρακολουθήσει και την είδε να μπαίνει μέσα.

Η αδερφή ενημέρωσε αμέσως τη μητέρα τους κι εκείνη κατήγγειλε τον Πακιστανό στην αστυνομία για αποπλάνηση ανηλίκου.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Sky Ρόδου η συνήγορος του κατηγορούμενου αλλοδαπού άνδρα Πόλυ Χατζηγιάννη πρόκειται για μία περίπλοκη ιστορία, με επαναλαμβανόμενες συναντήσεις επί ένα 10ήμερο.
«Έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης αυτή η σοβαρή υπόθεση, η οποία θα αποφανθεί για τα περαιτέρω. 
Από τις καταθέσεις και τα στοιχεία προκύπτει ότι δεν πρόκειται για μία μόνο συνάντηση, αλλά για επαναλαμβανόμενες επί δέκα ημέρες”, είπε η δικηγόρος του Πακιστανού.

Σημειώνεται ότι έχει κληθεί και μεταφραστής, προκειμένου να γίνει η όλη διαδικασία της προανάκρισης, δεδομένου ότι ο συλληφθείς δε μιλάει ελληνικά.


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"