GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ron Paul: Κίνδυνος είναι η υπερβολική αντίδραση των κυβερνήσεων, όχι ο κορωνοϊός

Πάρα πολλοί άνθρωποι είναι ευθυγραμμισμένοι υπέρ της κυβερνητικής προπαγάνδας αλλά δεν έχουν καταλάβει τι θα συμβεί, με όρους οι...



Πάρα πολλοί άνθρωποι είναι ευθυγραμμισμένοι υπέρ της κυβερνητικής προπαγάνδας αλλά δεν έχουν καταλάβει τι θα συμβεί, με όρους οικονομικούς που θα πληρώσουν την οικονομική ζημία αλλά και με όρους ατομικής ελευθερίας.
Νομίζω ότι εκατομμύρια άνθρωποι πιθανότατα έχουν μολυνθεί και εξακολουθούν να μολύνονται.
Αλλά χρησιμοποιείται ως μια καλή δικαιολογία και αυτό είναι πολύ λυπηρό.
Το πρόβλημα είναι ότι η κρίση αυτή κατασκευάστηκε και υπερτονίστηκε για να προκαλέσει φόβο έτσι ώστε ορισμένοι άνθρωποι (η άρχουσα τάξη) να αυξήσουν την  εξουσία έναντι των πολιτών.
Οι μάζες «εν υπνώσει» αποδέχονται ότι κάνει οι κυβερνήσεις οι οποίες υποστηρίζουν ότι θέλουν ένα καλύτερο μέλλον.
Οι πολιτικοί κάνουν απλά πολιτική χρήση της πανδημίας και σχεδιάζουν το μέλλον σε ένα περιβάλλον περιορισμών.

Απλά κοιτάξτε ποιος έχει πληγεί περισσότερο: οι φτωχότεροι Αμερικανοί στις βιομηχανίες.
Ο μόνος πραγματικός κίνδυνος είναι η διεύρυνση των εξουσιών από την κυβέρνηση και οι ήδη άρρωστοι ή οι ηλικιωμένοι που θα νοσήσουν από τον κορωνοϊό.
Αλλά ο κίνδυνος για τις ευπαθείς ομάδες προϋπήρχε ήδη εδώ και χρόνια με τη μορφή κρυολογήματος και αρκετών ιών της γρίπης, οπότε ο πανικός και η καραντίνα είναι αδικαιολόγητα.
Εκτός αν θέλουν περισσότερη εξουσία και ολοκληρωτικό έλεγχο των κοινωνικών μαζών
Η ελευθερία δεν μπορεί να περιορίζεται από μια κυβέρνηση που λέει τι πρέπει να κάνει η μονάδα απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, αυτό δεν λέγεται ατομική ελευθερία.

Οι άνθρωποι που θέλουν να ασκούν εξουσία, ακόμη και οι τοπικοί αξιωματούχοι όπως κυβερνήτες που έκλεισαν τα σχολεία ή την οικονομική δραστηριότητα αντλούν δύναμη από το νέο τους ρόλο να καθορίζουν τις τύχες των πολλών.
Αυτοί οι πολιτικοί που διψούν για εξουσία απειλούν το κοινωνικό σύνολο με συλλήψεις ή πρόστιμα εάν τολμήσουν να παραβιάσουν τους κανόνες που ελάχιστοι εισηγήθηκαν.
Μια ομάδα ελάχιστων ανθρώπων αποφασίζει για τους πολλούς.
Ο αμερικανικός λαός θα πρέπει να ξυπνήσει και να συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι το πρόβλημα ο κορωνοϊός αλλά τα αυταρχικά σχέδια των λίγων.
Αυτή η οικονομική κρίση είναι κρίση των κυβερνήσεων.
Ο πραγματικός κίνδυνος είναι η υπερβολική αντίδραση των κρατών, των κυβερνήσεων απέναντι στον κορωνοιό.

Δυστυχώς, αυτό συμβαίνει σε όλο τον κόσμο και οι φτωχότεροι άνθρωποι θα πληγωθούν για μια ακόμη φορά οικονομικά από τις «λύσεις» της κυβέρνησής τους, αλλά όλοι θα χάσουν μέρος από τα δικαιώματα που έχουν απομείνει.
Πάρα πολλοί άνθρωποι είναι ευθυγραμμισμένοι υπέρ της κυβερνητικής προπαγάνδας αλλά δεν έχουν καταλάβει τι θα συμβεί, με όρους οικονομικούς που θα πληρώσουν την οικονομική ζημία αλλά και με όρους ατομικής ελευθερίας.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"