GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ισλαμιστική "εκστρατεία" στον Έβρο: Iαχές «Αλλάχ ακμπάρ» από μετανάστες - Τούρκοι στρατιώτες έκοψαν σύρματα στα σύνορα

Σε ετοιμότητα οι ελληνικές Ειδικές Δυνάμεις - Αυξημένη κινητικότητα των Τούρκων στρατιωτών Αποφασισμένοι για όλα είναι οι πα...




Σε ετοιμότητα οι ελληνικές Ειδικές Δυνάμεις - Αυξημένη κινητικότητα των Τούρκων στρατιωτών

Αποφασισμένοι για όλα είναι οι παράτυποι μετανάστες που έχουν ξεκινήσει από την Τουρκία με καθοδήγηση και χρηματοδότηση του καθεστώτος Ερντογάν και στόχο να περάσουν τα ελληνικά σύνορα και απειλούν με αισχρό τρόπο πλέον τους Έλληνες.

Εκτός των απειλών, οι "μετανάστες" φέρουν πολεμοφόδια και κραυγάζουν "Αλάχ Ακμπάρ" θυμίζοντας πιο πολύ ισλαμιστική εκστρατεία παρά πρόσφυγες που αναζητούν άσυλο. Σοβαρές καταγγελίες παράλληλα, κάνουν λόγο για Τούρκους στρατιώτες που κόβουν τα σύρματα στα σύνορα για να περάσουν οι ποινικοί του Ερντογάν.

Σε ένα νέο βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετανάστες με κουκούλες και διάφορα πολεμοφόδια, διακρίνονται να έχουν βάλει φωτιές και να έχουν κόψει κορμούς δέντρων, προκειμένου να τους χρησιμοποιήσουν για να εισβάλουν στα ελληνικά εδάφη.

Μάλιστα, σε κάποιο σημείο ακούγονται και πυροβολισμοί, ενώ αρκετοί εξ αυτών, επικαλούνται τον Αλάχ με το γνωστό, πλέον, «Αλάχ Ακμπάρ», που σημαίνει «ο Αλάχ είναι μεγάλος».

Δείτε το βίντεο:

pentapostagma.gr


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"