GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Αποκαλυπτικός ο Αλκιβιάδης Στεφανής για τα ελληνοτουρκικά

Ξεκάθαρος ο υφυπουργός Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής . Παράλληλα ανέφερε πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έχει δεχθεί σφαίρα ...




Ξεκάθαρος ο υφυπουργός Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής .

Παράλληλα ανέφερε πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έχει δεχθεί σφαίρα από ελληνικές δυνάμεις μετανάστης ή πρόσφυγας που προσπάθησε να περάσει τα σύνορα, απαντώντας έτσι στα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για νεκρό στον Έβρο.

Ο κ. Στεφανής μιλώντας στην εκπομπή Live News και στον Νίκο Ευαγγελάτο, δήλωσε πως η κυβέρνηση από τον Νοέμβριο γνώριζε πως η Τουρκία θα χρησιμοποιήσει κατ’ αυτόν τον τρόπο πρόσφυγες και μετανάστες, γι αυτό και οι αρχές ήταν έτοιμες.
Κάτι που όπως είπε αποδείχτηκε από το ότι ήδη έχει αποτραπεί η παράνομη είσοδος σε 24.000 άτομα. και όσοι λίγοι έχουν περάσει, έχουν συλληφθεί. 

Μάλιστα τόνισε πως η κυβέρνηση αναμένει ότι η Τουρκία θα κλιμακώσει την κατάσταση, και οι Ελληνικές δυνάμεις είναι έτοιμες γι αυτό.

Στην ετοιμότητα αυτή αλλά και στην επιτήρηση των συνόρων θα οι ελληνικές αρχές έχουν και θα έχουν ακόμα παραπάνω και τις δυνάμεις της Frontex.
Τόνισε πως ακόμα και οι Τούρκοι δεν περίμεναν πως η ετοιμότητα των ελληνικών δυνάμεων θα ήταν τέτοια.



ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"