GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Καταγγελία ντελιβεράδων: Θα γίνουμε διανομείς κορωνοϊού αντί τροφίμων

Δουλεύουμε χωρίς ατομικά αντισηπτικά και μάσκες Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι διανομείς εν μέσω της επιδημίας του κο...



Δουλεύουμε χωρίς ατομικά αντισηπτικά και μάσκες
Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι διανομείς εν μέσω της επιδημίας του κορονοϊού μίλησε στο MEGA ο διανομέας Βασίλης Κεφαλάς.

Ο κ. Κεφαλάς έκανε έκκληση στους οδηγούς του επαγγέλματος και όχι μόνο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί τώρα που οι δρόμοι είναι άδειοι.
«Είναι τρομερά επικίνδυνο, θα γίνουν θανατηφόρα δυστυχήματα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Εν μέσω της υγειονομικής κρίσης με την οποία είναι αντιμέτωπος ολόκληρος ο πλανήτης, ο κ. Κεφαλάς τόνισε πως οι εργαζόμενοι στον τομέα του επισιτισμού αντιμετωπίζουν «την απειλή των κορονοϊών» και με αυτό εννοούσε το θανατηφόρο ιό αφενός και αφετέρου τον «εργοδοτικό κορονοϊό».

Ακόμα κατήγγειλε τη μη τήρηση των μέτρων ασφαλείας και υγιεινής στον κλάδο εργασίας του, καθώς δεν δίνονται καν ατομικά αντισηπτικά και μάσκες στους εργαζομένους.

«Μπορεί να γίνουμε διανομείς του κορονοϊού αντί για διανομείς τροφίμων», είπε σχετικά και πρόσθεσε πως «με αφορμή τον κορονοϊό καταργούνται βασικά εργατικά δικαιώματα».

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"