GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Μπουνιές και κλωτσιές στην τουρκική Βουλή μεταξύ Ερντογανικών και Κεμαλιστών λόγω Συρίας

Σκηνές εμφυλίου στην τουρκική βουλή, καθώς ερντογανικοί και κεμαλιστές πιάστηκαν στα χέρια. Η κατάσταση εντός της Τουρκίας είναι...



Σκηνές εμφυλίου στην τουρκική βουλή, καθώς ερντογανικοί και κεμαλιστές πιάστηκαν στα χέρια.
Η κατάσταση εντός της Τουρκίας είναι έκρυθμη καθώς καθημερινά ο Ερντογάν μετράει πτώματα σε Συρία και Λιβύη και φαίνεται πως οδηγεί τη χώρα σε ηχηρή ήττα.

Ο "θρόνος" του Ερντογάν κουνιέται επικίνδυνα πλέον, καθώς η τουρκική κοινωνία "βράζει" λόγω της τραγικής κατάστασης της οικονομίας, της ιμπεριαλιστικής πολιτικής του Τούρκου προέδρου που έχει ως αποτέλεσμα το θάνατο των Τούρκων νέων και γενικώς λόγω των πρακτικών του αυταρχικού καθεστώτος AKP.

Οι απίστευτες εικόνες καταγράφηκαν στην τουρκική Βουλή, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για επίθεση βουλευτών του AKP του Ερντογάν σε βουλευτές της αντιπολίτευσης με αφορμή μια ανακοίνωσή τους για τον Τούρκο πρόεδρο.

Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν αναφορές πως η ανακοίνωση των βουλευτών της αντιπολίτευσης αφορούσε στην τακτική του Προέδρου της Τουρκίας για την επαρχία Ιντλίμπ, της Συρίας, με τα αίματα να ανάβουν και την Βουλή να μετατρέπεται σε ρινγκ.

Υπενθυμίζεται πως Ρώσοι ειδικοί επισημαίνουν πως ο Ερντογάν κρύβει τους νεκρούς στις εμπόλεμες ζώνες και εκτιμούν πως εντός της χώρας ετοιμάζεται μια εξέγερση που θα τελειώσει την εξουσία του επίδοξου "Σουλτάνου".
Ίσως οι σημερινές βιαιότητες στην τουρκική βουλή να αποτελούν το προοίμιο.

Δείτε τις εικόνες από την Τουρκία:



pentapostagma.gr


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"