GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

“Μυστήριο” από τον Τραμπ: Προανήγγειλε έκτακτη συνέντευξη για “πολύ σημαντική πληροφορία” περί κορονοϊού

Ο Τραμπ υπεραμύνθηκε της πολιτικής του για τον κορονοϊό, ενώ ανακοίνωσε και το κλείσιμο των συνόρων με τον Καναδά για τις “μη απ...



Ο Τραμπ υπεραμύνθηκε της πολιτικής του για τον κορονοϊό, ενώ ανακοίνωσε και το κλείσιμο των συνόρων με τον Καναδά για τις “μη απαραίτητες μετακινήσεις”.

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε μέσω του Twitter ότι θα δώσει συνέντευξη Τύπου εντός της ημέρας για να κοινονοποιήσει μία «πολύ σημαντική πληροφορία» της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων που αφορά την πανδημία του κορονοϊού.

«Θα δώσω συνέντευξη Τύπου σήμερα για να συζητήσω για πολύ σημαντική πληροφορία της FDA σχετικά με τον Κινεζικό Ιό», έγραψε ο Τραμπ, χωρίς να δώσει διευκρινίσεις.

Παραμένει έτσι άγνωστο τι θα ανακοινώσει, ενώ η εμμονή του να χαρακτηρίζει τα πάντα “πολύ σημαντικά” ή “υπέροχα” είναι αλήθεια πως δεν βοηθάει και πολύ.

Σημειώνεται πως η FDA (Food and Drug Administration ) είναι ο ομοσπονδιακός οργανισμός των ΗΠΑ που εποπτεύει την αδειοδότηση και διάθεση των φαρμάκων στο αμερικανικό έδαφος.


Ευκαιρίας δοθείσης, ο Τραμπ υπεραμύνθηκε των αποφάσεών του σχετικά με τον κορονοϊό, επιχειρώντας να απαντήσεις στις σφοδρές επικρίσεις που δέχεται για καθυστερημένα αντανακλαστικά, καθώς όλοι θυμούνται πως αρχικά είχε χαρακτηρίσει τον κορονοϊό “άνευ σημασίας” και fake news τις επισημάνσεις των επιστημόνων.
Αυτά φυσικά έως ότου αρχίσει η κατάρρευση στην Wall Street…

“Έχω αντιμετωπίσει πολύ σοβαρά τον Κινέζικο Ιό και έκανα πολύ καλή δουλειά από την αρχή, συμπεριλαμβανομένης της πολύ πρώιμης απόφασης μου να κλείσω τα σύνορα με την Κίνα – ενάντια στις επιθυμίες σχεδόν όλων.
Πολλές ζωές σώθηκαν.
Τα νέα fake news είναι ντροπιαστικά”, ανέφερε ο Τραμπ.


Επιπλέον ο Αμερικανός Πρόεδρος ανακοίνωσε πως σε συμφωνία με τον Καναδά κλείνουν τα κοινά τους σύνορα για τις μή απαραίτητες μετακινήσεις.
Το εμπόριο δεν θα επηρεαστεί, έσπευσε -φυσικά- να προσθέσει ο Τραμπ.


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"