GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ένα μεγάλο εύγε στις Εβρίτισσες: Γυναίκες αγόρασαν από το υστέρημά τους αντιασφυξιογόνες μάσκες για τις δυνάμεις ασφαλείας

Έδωσαν χρήματα χωρίς να τους περισσεύουν και αγόρασαν αντιασφυξιογόνες μάσκες και αντισηπτικά, για όλους εκείνους που με περίσσι...



Έδωσαν χρήματα χωρίς να τους περισσεύουν και αγόρασαν αντιασφυξιογόνες μάσκες και αντισηπτικά, για όλους εκείνους που με περίσσιο θάρρος και πατριωτισμό, αγωνίζονται όλες αυτές τις ημέρες στον Έβρο με στόχο να παραμείνουν τα σύνορα κλειστά από κάθε τουρκική πρόκληση.

Ανήμερα της “Παγκόσμιας γιορτής της Γυναίκας” (σ.σ. 08.03.2020) και δεκάδες γυναίκες από χωριά του Έβρου βρέθηκαν στα “εμπόλεμα” σύνορα και στο πλευρό των σωμάτων ασφαλείας με σκοπό να τιμήσουν όλους εκείνους που αγωνίζονται για έναν και μοναδικό στόχο: Την εθνική ασφάλεια.

Μαζί τους δεν κουβαλούσαν μόνο χειροποίητα εδέσματα και ροφήματα, αλλά και μια σειρά από άλλα πράγματα, τα οποία άφησαν άφωνους τους αστυνομικούς που τα παρέλαβαν, καθώς μεταξύ αυτών υπήρχαν αντιασφυξιογόνες μάσκες και αντισηπτικά.

Όπως αναφέρει στη σελίδα του στο Facebook ο “Σύλλογος Γυναικών Φυλακίου” όπου μαζί με τις γυναίκες των μορφωτικών συλλόγων Ορμενίου και Πτελέας είχαν την ιδέα αυτή “θα είμαστε στο πλευρό τους για ό,τι χρειαστούν”.




ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"