GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ά.Συρίγος: «Αν περνούσαν 50.000 πρόσφυγες θα ψάχναμε για πρωθυπουργό»

Για την πίεση που ασκείται από την Τουρκία στα σύνορα του Έβρου και τα έξτρα μέτρα προστασίας που πρέπει να ληφθούν καθώς πέφτουν...



Για την πίεση που ασκείται από την Τουρκία στα σύνορα του Έβρου και τα έξτρα μέτρα προστασίας που πρέπει να ληφθούν καθώς πέφτουν τα νερά του ποταμού στο νότιο τμήμα λόγω καλοκαιριού, μίλησε ο βουλευτής της ΝΔ και καθηγητής Διεθνούς Δικαίου του Παντείου Πανεπιστημίου Άγγελος Συρίγος.

Οκ. Συρίγος ανέφερε πως το πρόβλημα με τον Έβρο δεν είναι το βόρειο τμήμα του, αλλά στο νότιο τμήμα του εκεί που είναι το Δέλτα, από όπου υπάρχουν πολλά μικρά περάσματα και χρειάζεται να φτιαχτούν αρκετά σημεία να προστατευτούν καθώς δεν είναι ένα συνεχές χερσαίο σύνορο όπως είναι στην περιοχή των Καστανιών στο βόρειο τμήμα, αλλά είναι διάφορα σημεία που πρέπει να προστατευθούν.
Εξέφρασε παράλληλα τη βεβαιότητα πως ο Έβρος κρατάει και δεν έχει πρόβλημα.
Ενώ έκανε λόγο για αποτυχημένη προσπάθεια του Ερντογάν να αποσταθεροποιήσει την Ελλάδα, γιατί όπως είπε «πρέπει να καταλάβουμε ότι ο Ερντογάν προσπάθησε συνειδητά να αποσταθεροποιήσει τη χώρα, δηλαδή αν του έβγαινε το σχέδιο και την Τρίτη το πρωί μετά το εορταστικό τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και είχαμε στην Ελλάδα 50.000-60.000 πρόσφυγες και μετανάστες θα ψάχναμε για πρωθυπουργό, διότι η λογική είναι σε βγάλαμε για να προστατεύεις τα σύνορα, άμα ήταν να κάνεις ό,τι έκαναν οι άλλοι δεν σε θέλουμε.
Ο Ερντογάν πηγαίνει να ζητήσει τα δικά του και εμείς πηγαίνουμε να ζητήσουμε τα δικά μας».



ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"