GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Κάλεσμα: Την 25η Μαρτίου στις 12 πμ βγαίνουμε στα μπαλκόνια μας, με γαλανόλευκες τιμάμε την Ιστορία μας

Διαδικτυακό κάλεσμα για να τιμήσουμε την Εθνική Παλιγγενεσία. Η 25η Μαρτίου 1821 ημέρα ξεσηκωμού του Γένους απέναντι στον Ο...




Διαδικτυακό κάλεσμα για να τιμήσουμε την Εθνική Παλιγγενεσία.
Η 25η Μαρτίου 1821 ημέρα ξεσηκωμού του Γένους απέναντι στον Οθωμανικό ζυγό, δεν θα εορταστεί φέτος με τις καθιερωμένες εκδηλώσεις , δοξολογίες , καταθέσεις στεφάνων και παρελάσεις.
Η προστασία από την πανδημία του κορονοϊού επέβαλε την αναβολή κάθε δραστηριότητας.
Όλοι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες τιμάμε την Ιστορία μας και αυτούς που θυσιάστηκαν για να αποκτήσουμε την Ελευθερία μας.
Βγαίνουμε στα μπαλκόνια μας την ερχόμενη Τετάρτη 25 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι και στέλνουμε το δικό μας πατριωτικό μήνυμα.
Αποδίδουμε φόρο τιμής και ενώνουμε τους Έλληνες και τις Ελληνίδες από τον Έβρο μέχρι την Γαύδο , από τους Οθωνούς μέχρι το Καστελόριζο. 


Στο διαδικτυακό κάλεσμα , πρωταγωνιστεί και η διαδικτυακή ομάδα από την Δυτική Μακεδονία οι «ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ» οι οποίοι έκαναν δημόσια το ακόλουθο κάλεσμα:

«ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΤΟΛΕΜΑΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ»

Κάθε χρόνο στις 25 Μαρτίου τιμούμε και γιορτάζουμε τον ξεσηκωμό των υπόδουλων Ελλήνων κατά του Τούρκου δυνάστη για ελευθερία.
Εκ των πραγμάτων είναι η πιο σημαντική ημερομηνία στην ιστορία της Νεώτερης Ελλάδας, ως αφετηρία της εθνικής παλιγγενεσίας.
Η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου είναι ημέρα μνήμης και δόξας για όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες, είναι ημέρα υπερηφάνειας για το σθένος και τη δύναμη ψυχής που επέδειξαν οι πρόγονοί μας. Τώρα έχει έρθει η δική μας σειρά να αναλάβουμε μεγάλες δεσμεύσεις απέναντι στην ιστορία, την προάσπιση της ανεξαρτησίας μας και τη διατήρηση της εθνικής αξιοπρέπειας της χώρας.
Αγωνιζόμαστε σε ένα δύσκολο γεωπολιτικό περιβάλλον, βαλλόμαστε από το βορρά ως το νότο και από την ανατολή ως τη δύση, διαθέτουμε όμως το σθένος και την αποφασιστικότητα να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις και να διασφαλίσουμε τα δικαιώματα και την ελευθερία μας.
Οι Έλληνες έχουμε την πίστη στο Θεό, την πνευματικότητα αλλά και την ιστορική παρακαταθήκη για να θέσουμε εκ νέου και στερεότερα, τα θεμέλια της εθνικής μας συνέχειας.
Οφείλουμε να παραμείνουμε ενωμένοι και να υπερασπιστούμε την Ελλάδα μας.
Η φετινή επέτειος της 25ης Μαρτίου δεν θα τιμηθεί με παρέλαση των ενόπλων μας λόγω των εκτάκτων μέτρων του Υπουργείου Υγείας για την πρόληψη ενάντια στον covid19.
Θα τιμηθεί όμως στις καρδιές μας και με τη φωνή μας.
Οι ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ κάνουν γενικό κάλεσμα σε όλους όσους αισθάνονται πραγματικά Έλληνες να βγουν στα μπαλκόνια τους την 25η Μαρτίου και ώρα 12:00 με τις Ελληνικές σημαίες και να τραγουδήσουν «Τη Υπερμάχω Στρατηγώ τα νικητήρια» και τον «Εθνικό μας Ύμνο»
Μπορεί να έχουμε κλειστεί στα σπίτια μας λόγω μέτρων ασφαλείας αλλά δεν μπορεί να κλείσει τίποτα πάνω στη γη το στόμα και την καρδιά των Ελλήνων.
Όλοι μαζί, να τιμήσουμε τους Ήρωες μας προγόνους μας.


ΕΛΛΗΝΑ:
<<Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο.
Αν χαθεί, εγώ θα φταίω.>>
(Νίκος Καζαντζάκης)
-Χρόνια πολλά σε όσους κυλάει στη φλέβα τους αίμα Ελληνικό.
-Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες συμπολίτες μας που μάχονται στα σύνορά μας κρατώντας Θερμοπύλες.
-Χρόνια πολλά σε όλους όσους μάχονται και προσπαθούν να μας κρατήσουν υγιείς, στους γιατρούς και τους νοσηλευτές μας.
Ας αποδείξουμε για μια ακόμη φορά ότι κανένας εχθρός ή πανδημία δεν μπορεί να μας λυγίσει.



www.otavoice.gr

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"