GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Αντ. Φώσκολος : Οι Υδρογονάνθρακες της Κρήτης και οι υπερβολές για το Κλίμα

Ο ομότιμος καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης Αντώνης Φώσκολος , μιλώντας στον 98.4  από τον Καναδά που βρίσκεται αυτή την εποχή, ...



Ο ομότιμος καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης Αντώνης Φώσκολος , μιλώντας στον 98.4  από τον Καναδά που βρίσκεται αυτή την εποχή, εξήγησε γιατί η Κρήτη νότια και ανατολικά και η Κυπριακή ΑΟΖ , γίνονται το μεγάλο επίδικο όχι μόνο για την Τουρκία αλλά και για όλους τους μεγάλους παίκτες ισχύος στην Ανατολική Μεσόγειο.
Όπως είπε, οι ενδείξεις, τα στοιχεία και το υλικό που υπάρχει από το 1974 , υποδεικνύουν ότι είναι  οι περιοχές με τα μεγαλύτερα κοιτάσματα φυσικού αερίου , που μπορούν να λύσουν για 40 χρόνια τουλάχιστον το ενεργειακό πρόβλημα της Ε.Ε.
Ο κ. Φώσκολος ανέλυσε επίσης , γιατί η ιστορία με το διοξείδιο του άνθρακα και την κλιματική αλλαγή, στο όνομα της πράσινης ανάπτυξης, είναι μια καλοστημένη παράσταση συμφερόντων , που στόχο έχει να οδηγήσει χώρες με αδύνατες οικονομίες να εγκαταλείψουν τις φτηνού κόστους , ενεργειακές λύσεις , προς όφελος μεγάλων μονοπωλιακών και πολυεθνικών ομίλων , που πουλάνε πανάκριβη τεχνολογία . 


984radio

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"