GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Δείτε τον Συριακό Στρατό να απωθεί «τους τρομοκράτες του Ερντογάν» (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Αραβικό Πρακτορείο Ειδήσεων της Συρίας (SANA) δημοσίευσε βίντεο στο οποίο δείχνει τις δυνάμεις του Συριακού Στρατού να απωθούν...



Το Αραβικό Πρακτορείο Ειδήσεων της Συρίας (SANA) δημοσίευσε βίντεο στο οποίο δείχνει τις δυνάμεις του Συριακού Στρατού να απωθούν τους φιλότουρκους μαχητές κοντά στο χωριό Nerab, δυτικά του Sarakib στην επαρχία του Ιντλίμπ που μαίνονται οι μάχες.

Στον τίτλο του βίντεο αναφέρει ότι ο Συριακός Στρατός εξουδετέρωσε «τους τρομοκράτες του Ερντογάν».


Τα πλάνα τραβήχτηκαν από μη-επανδρωμένο αεροσκάφος (drone) και δείχνουν την καταστροφή εξοπλισμένων οχημάτων των τρομοκρατών, συμπεριλαμβανομένων τεθωρακισμένων, οχημάτων μεταφοράς προσωπικού και φορτηγών φορτωμένων με οπλισμό.

Όπως αναφέρει το «Sputnik», την Πέμπτη, το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας δήλωσε ότι οι μαχητές, που υποστηρίζονται από το τουρκικό πυροβολικό, είχαν παραβιάσει τις αμυντικές θέσεις του Συριακού Στρατού κοντά στα χωριά Qmenas και Nerab στο Ιντλίμπ.
Ένα ρωσικό αεροσκάφος Su-24 άνοιξε πυρ εναντίον των μαχητών, βοηθώντας τα συριακά στρατεύματα να απωθήσουν τους φιλότουρκους μαχητές.

Το Υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας ανέφερε αργότερα ότι δύο Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν και πέντε τραυματίστηκαν σε αεροπορική επίθεση στο Ιντλίμπ, προσθέτοντας ότι πάνω από 50 Σύριοι είχαν σκοτωθεί ως αντίποινα.

Η Τουρκία, από την αρχή του εμφυλίου στην Συρία, χρησιμοποιεί διάφορες ομάδες για αποσταθεροποίηση της χώρας, συμπεριλαμβανομένων των Τουρκομάνων και ισλαμιστών τρομοκρατών, με την ίδια μέθοδο που το έκανε στην Κύπρο με την τουρκοκυπριακή ΤΜΤ το 1963-64.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"


sigmalive.com