GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΌ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ

Γραφει ο ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΑΝΩΤ, ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛ.ΑΣ.έ.α. Καταρχάς το πρόβλημα είναι «λαθρο-μεταναστευτικό» κι όχι «προσφυ...





Γραφει ο ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
ΑΝΩΤ, ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛ.ΑΣ.έ.α.

Καταρχάς το πρόβλημα είναι «λαθρο-μεταναστευτικό» κι όχι «προσφυγικό», καθώς έρχονται στην Ελλάδα μετανάστες από περισσότερες των 70 χωρών που δεν γειτνιάζουν με την Πατρίδα μας.
Μάλιστα, το ΄΄τσουνάμι’΄ μεταναστών που θα έρθει στην χώρα, εάν η ελληνική κυβέρνηση δεν αλλάξει πολιτική, θα ενταθεί.
Η ουσία του θέματος δεν είναι σε ημίμετρα, αλλά σε στρατηγικό σχέδιο: για την αποτροπή, το δραστικό περιορισμό των μεταναστευτικών εισβολών αλλά και την εύκολη απαγκίστρωση των όποιων από την χώρα μας, πράγμα που όπως η τέως και η νυν κυβέρνηση, αποφεύγει να αγγίξει.
Αυτή τη στιγμή παρά τις όποιες μεταφορές στην ενδοχώρα, ο πληθυσμός των μεταναστών στα νησιά είναι μεγαλύτερος από κάθε άλλη φορά και όσους κι αν πάρουν από τα νησιά, αφού η Τουρκία βάση σχεδίου στέλνει και άλλους, εκείνο που επιτυγχανεται είναι η πλήρης ισλαμοποιηση της Ελλάδος.
Η Ελλάδα έχει το υψηλότερο ποσοστό χορήγησης ασύλου στην Ε.Ε., ποσοστό που δεν ανταποκρίνεται στον αριθμό των πραγματικών προσφύγων.
Πολλοί μετανάστες καθοδηγούμενοι των ΜΚΟ, παρουσιάζουν εαυτούς ψευδως, ως προσφυγες, ως ανηλίκους ή ψυχικά ασθενείς, για να τύχουν ευνοϊκότερης μεταχείρισης και οι ΜΚΟ να αποκομίσουν μεγαλύτερα κέρδη.
Κάτω από αυτές τις συνθήκες, άμεσα, πρέπει :

1.Να ενισχύσουμε τις Εθνικές δυνάμεις αποτροπής και βάση σχεδίου αποτρέπουμε την είσοδο, πάνω στα θαλάσσια και ξηράς σύνορά μας.
Η ευρωπαϊκή FRONTEX να απαγκιστρωθεί από τα εσωτερικά σύνορα Ελλάδος- Ευρώπης και να πάει στα εξωτερικά σύνορα με τη Τουρκία, όπου θα σταματούν τους εισβολείς και όχι να τους βοηθούν να αποβιβασθούν στις ελληνικές παραλίες.

2. Να απαγορευτεί η λειτουργία των ΜΚΟ που δεν παράγουν αποκλειστικά ανθρωπιστικό έργο και τα χρήματα τους να πάνε στο ελληνικό κράτος.

3.Να σταματήσουν τα επιδόματα και προγράμματα εγκατάστασης σε διαμερίσματα και ξενοδοχεία και όσοι μπαίνουν παράνομα στη χώρα να μπαίνουν απ’ ευθείας σε κλειστές δομές, με διαχωρισμό οικογενειών και μονήρων ατόμων.

4. Η κυβέρνηση να επικαλεσθεί το άρθρο 78-3 της Συνθήκης για την Ένωση της Ευρώπης και να κηρύξει τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, σε κατάσταση έκτακτου ανάγκης κλείνοντας τα σύνορα και στον Έβρο.
Κλείσιμο συνόρων για λόγους εθνικής ασφαλείας σημαίνει ότι οποίος εισέρχεται παράνομα στη χώρα, τίθεται σε κράτηση μέχρι έκτισης ποινής και απελάσεως.

5. Να σταματήσουν οι μεταφορές λαθρομεταναστών στην ενδοχώρα και ιδίως- απαγορευτικά-, στη Μακεδονία και Θράκη.
Για αποσυμφόρηση, οι όποιοι επιλέγονται να μεταφερθούν, θα επιβιβάζονται σε ιδιωτικά μισθωμένα επιβατικά πλοία - επουδενί σε πλοία του Πολεμικού μας Ναυτικού- και θα εγκαθίστανται (προσωρινά) σε ανοικτές σύγχρονες επιτυρουμενες δομές φιλοξενίας, σε ακατοίκητα νησιά του Ιονίου πελάγους, π.χ. Στροφάδια, Διαπόντια νησιά, δηλ. περιοχές μακριά από την Τουρκία άλλα πλησίον της Ε.Ε., έτσι ώστε να έχουν εύκολη έξοδο διαφυγής προς την (ανθρωπιστική) Ευρώπη, οπότε και ως ανθρωπιστικό μέτρο θα διευκολυνεται η μετάβαση αυτών των ανθρώπων στους τελικούς τόπους επιθυμίας των.

6. Να απαιτηθούν περισσότερα χρήματα από Ε.Ε. και Ο.Η.Ε., έτσι ώστε να μην επιβαρύνονται του κόστους οι Έλληνες φορολογούμενοι.
Τα χρήματα που θα δίνονται, να διατίθενται απ’ ευθείας στο κράτος-Φορέα διαχείρισης και όχι στις ΜΚΟ ή στους λαθρομετανάστες.
Οποιαδήποτε άλλα μέτρα προτείνονται ή υλοποιούνται, εντάσσονται στα δόλια και εθνοκτονα σχέδια ισλαμοποιησης και ακρωτηριασμου της χώρας και ως τοιουτα θα πρέπει να αξιολογουνται και να καταδικαζονται .

17/2/20


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"