GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Σύσσωμη η κυβέρνηση μας σπρώχνει προς την Χάγη: Δεν βλέπει πρόβλημα με την προσφυγή ούτε ο Κ. Χατζηδάκης... Ο ρόλος του Θάνου Ντόκου από το ΕΛΙΑΜΕΠ!

Τρεις επιλογές σε ότι αφορά στην τουρκική προκλητικότητα, εκτιμά ότι υπάρχουν ο υπουργός Περιβάλλοντος, Κωστής Χατζηδάκης, σε συν...


Τρεις επιλογές σε ότι αφορά στην τουρκική προκλητικότητα, εκτιμά ότι υπάρχουν ο υπουργός Περιβάλλοντος, Κωστής Χατζηδάκης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Real News».
Πρώτη επιλογή, την «μεσολάβηση τρίτης χώρας ως “χωροφύλακα” για να αποτραπούν τα χειρότερα», αμφιβάλλοντας όμως αν αυτό μπορεί να συμβεί στην παρούσα φάση.
Ως δεύτερη επιλογή αναφέρει το «θερμό επεισόδιο» για το οποίο υποστηρίζει ότι «μπορούμε να κερδίσουμε», διευκρινίζοντας όμως ότι «σε μια περίοδο που προσπαθούμε να βγούμε από την οικονομική κρίση ο αντίκτυπος ενός τέτοιου συμβάντος θα μας οδηγήσει προς τα πίσω».
Ως τρίτη επιλογή, προκρίνει την «διαιτησία του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης».

Ενώ εκφράζει την εμπιστοσύνη του στις ελληνικές θέσεις «διότι στηριζόμαστε στο Διεθνές Δίκαιο» σε αντίθεση με την Τουρκία η οποία «δεν έχει αποδεχθεί τη διαδικασία της Χάγης διότι γνωρίζει ότι ...

Για την συνεχεια του αρθρου i-epikaira



.