GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

"Βούλιαξε" η Αλεξανδρούπολη από την κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με τον Κούλογλου

Περιοδεία έκανε ο Στέλιος Κούλογλου στην Ανατολική Μακεδονία-Θράκη το Σαββατοκύριακο 15-16/2. Όπως ενημερώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο ευ...



Περιοδεία έκανε ο Στέλιος Κούλογλου στην Ανατολική Μακεδονία-Θράκη το Σαββατοκύριακο 15-16/2.

Όπως ενημερώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου πήγε σε πόλεις της Αν. Μακεδονίας και Θράκης, όπου προβλήθηκε το ντοκιμαντέρ La Strategia της Ελβετικής Τηλεόρασης για την υπόθεση Novartis, ενώ συζήτησε με το κοινό τις πολιτικές παραμέτρους του σκανδάλου, τις δραματικές επιπτώσεις στη δημόσια υγεία, σε εποχές σκληρών μνημονίων καθώς και την προστασία των μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος που έχουν συμβάλει καθοριστικά στην ανάδειξη της υπόθεσης.
Το κείμενο που είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ καταλήγει: "Έντονο ήταν το ενδιαφέρον και τα ερωτήματα του κοινού τόσο στην προβολή που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Δράμας στον κινηματογράφο Ολύμπια της πόλης καθώς επίσης και στην εκδήλωση που διοργανώθηκε από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Εβρου του ΣΥΡΙΖΑ, στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης με μεγάλη συμμετοχή".

Βίντεο, όμως, που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μάλλον διαψεύδει τα γραφόμενα.
Στην κομματική εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης μπορεί κάποιος να παρατηρήσει ότι η συμμετοχή δεν είναι και τόσο μεγάλη όσο θα ήθελαν.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:





omadaalithias.gr

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"