GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Επίσημη πρόσκληση Μακρόν στον Χάφταρ να επισκεφτεί το Παρίσι

Επίσημη πρόσκληση του προέδρου της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν να επισκεφθεί το Παρίσι έλαβε ο ηγέτης του Εθνικού Λιβυκού Στρατού Χα...




Επίσημη πρόσκληση του προέδρου της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν να επισκεφθεί το Παρίσι έλαβε ο ηγέτης του Εθνικού Λιβυκού Στρατού Χαλίφα Χάφταρ.

Συνάντηση στη Βεγγάζη

Ο στρατάρχης Χάφταρ δέχθηκε χθες Τετάρτη στη Βεγγάζη τον διευθυντή του τμήματος Μέσης Ανατολής και Βόρειας Αφρικής του γαλλικού υπουργείου Εξωτερικών, Κριστόφ Φαρνό.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά τη συνάντηση από το γραφείο Τύπου του λίβυου στρατάρχη, αναφέρεται ότι ο γάλλος αξιωματούχος μετέφερε στον ηγέτη του Εθνικού Λιβυκού Στρατού επίσημη πρόσκληση του Εμανουέλ Μακρόν να επισκεφθεί τη Γαλλία.

Και στον Φάτι Μπασάγα

Στο μεταξύ, όπως μεταδίδουν λιβυκά μέσα ενημέρωσης αλλά και το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Αναντολού, ο υπουργός Εσωτερικών της κυβέρνησης Εθνικής Συμφωνίας στην Τρίπολη, Φάτι Μπασάγα, έλαβε επίσημη πρόσκληση για επίσκεψη στο Παρίσι και συνάντηση με τον γάλλο ομόλογό του.

Η πρόσκληση γίνεται προκειμένου οι δύο πλευρές να συζητήσουν διάφορα ζητήματα ασφάλειας που σχετίζονται με την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, του οργανωμένου εγκλήματος και της παράνομης μετανάστευσης, σύμφωνα με δήλωση του υπουργείου Εσωτερικών της κυβέρνησης της Τρίπολης και της γαλλικής πρεσβείας στη Λιβύη.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"



πηγή:in.gr