GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ή αυτοί ή εμείς!!!

Αθήνα 21η Ιανουαρίου 2020 Με την πρόταση του μέλους της «ανεξάρτητης Δικαιοσύνης» ως προέδρου της «Δημοκρατίας» , ακούσαμε π...Αθήνα 21η Ιανουαρίου 2020

Με την πρόταση του μέλους της «ανεξάρτητης Δικαιοσύνης» ως προέδρου της «Δημοκρατίας», ακούσαμε πάλι τους αργυρώνητους κονδυλοφόρους να εκθειάζουν την Νέα Εποχή.
Η Νέα Τάξη Πραγμάτων επέβαλε ξανά τις εθνοκτόνες θελήσεις της και ζητωκραυγάζει ανενδοίαστα.
Και βγάζοντάς μας την γλώσσα μας εμπαίζει κατάμουτρα όταν, με βάση το Σύνταγμα, σε περίπτωση πολέμου, ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα τεθεί επικεφαλής των Ενόπλων Δυνάμεων. 

Τι περιμένουμε από έναν ερπετοειδή «θεσμό» στην περίπτωση αυτή, όταν γνωρίζουμε ότι η Πρόεδρος είναι «άπατρις»,«ανθέλλην» και υποχείριο των σκοτεινών δυνάμεων που αντιστρατεύονται την ύπαρξη του Έθνους μας;
Ας θυμηθούμε την κακοδικία της Συμφωνίας των Πρεσπών και τις τόσες αντικοινωνικές αποφάσεις που έχουν εκδοθεί υπό την προεδρία της (συντάξεις, Μεταλλεία του χρυσού, κ.λ.π…)
Ας θυμηθούμε τις γλοιώδεις απόψεις της στο διεπιστημονικό συνέδριο της μεγάλης απάτης της Κλιματικής Αλλαγής, των 701 δις €, στα Χανιά (25-26 Οκτωβρίου 2019), που εάν εγκριθεί θα ενταφιάσει ό,τι απόμεινε από την Ελλάδα.

Η πολιτική σκηνή έχει κατακλυσθεί από καρικατούρες αγράμματων, ακαλλιέργητων και ανίκανων ηγεσιών, από χυδαίους λαϊκιστές, από πολιτικά κοστοβόρα σούργελα που έχει διαμορφώσει η «μεταπολιτευτική» υποκουλτούρα της ελαφρότητας, της ημιμάθειας και της ανεπάρκειας.
Και αυτή η «σουργελοποίηση» αποτελεί την πραγματική, την σκοτεινή ηγεμονία ολόκληρου του ανυπόληπτου συστήματος εξουσίας και η κοινωνία δυστυχώς έχει ταυτιστεί μαζί της και κατάντησε μία κοινωνία που στερείται παντελώς συναισθήματος ακόμη και για τον ίδιον τον εαυτό της, μιά κοινωνία που δεν βλέπει ότι κινδυνεύει από όσους την κυβερνούν.
Μιά κοινωνία που δεν βλέπει τις αδηφάγες εταιρείες που δηλητηριάζουν, σκοτώνουν και κάνουν σκλάβους τους ανθρώπους προς δόξα της Παγκοσμιοποίησης.

Τα πράγματα πλέον είναι οριακά. Βλέπουμε την οργή του κόσμου και είμασθε ανήσυχοι και προβληματισμένοι.
Το καζάνι επίκειται να εκραγεί και μπορεί να ξεσπάσει άγρια θύελλα και τότε ουαί κι αλίμονο σε αυτόν που θα βρεθεί μπροστά σε έναν οργισμένον Λαό.
Θα ζήσουμε σκηνές ασύλληπτης αγριότητας, γιατί ο άνθρωπος είναι ένα άγριο θεριό, και θα γίνουν τερατώδεις πράξεις.
Δεν ξέρουν όμως οι υπηρέτες του διεθνούς Σιωνισμού ότι όσο στριμώχνεις τον άλλον στη γωνία, κάποια στιγμή θα χιμήξει, χωρίς να νοιάζεται για την ζωή του, και θα σε ξεσκίσει.
Δεν ξέρουν όμως αυτά τα κνώδαλα, που εκτρέφονται από τα λύματα των σκοτεινών Στοών, ότι οδηγώντας την κοινωνία σε μιά τρομακτική μελλοντική αγριότητα, πως δεν θα γλιτώσουν ούτε οι ίδιοι.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ αφήσαμε τις τύχες του Έθνους στα διαχρονικώς πολιτικά τσόλια και τα σκύβαλα που, ως βδέλλες,εκτρέφονται από το αίμα του Ελληνικού Λαού.
Η, μέχρι μυελού οστέων, σαπίλα που τους διακατέχει, μόνο με «φωτιά και τσεκούρι» μπορεί να ιαθεί γιά να σωθεί το ιερό Έθνος των Ελλήνων.

Και μπροστά στον επερχόμενο Αρμαγεδδώνα, εμείς έχουμε την ευθύνη να αλλάξουμε ριζικά την χώρα και τις ζωές των ανθρώπων της.
Η «Δημοκρατία» στο Ελληνικό κράτος βρίσκεται σε κίνδυνο.
Οφείλουμε να υπερασπιστούμε την κοινωνική δικαιοσύνη.
Θα τα δώσουμε όλα για ένα λαμπρό μέλλον και όχι για τις νύκτες των κρυστάλλων που θέλουν να μας οδηγήσουν.
Θα τα δώσουμε όλα για να έχει αυτή η χώρα μιά εξαιρετική πορεία.
Μια πορεία που της αξίζει και την δικαιούται.
Μπορούμε να φτιάξουμε μια δικαιότερη Ελλάδα.
Ναι, μπορούμε.
Και ΔΕΝ έχουμε άλλη επιλογή.
Ή τώρα ή ποτέ!!!
Ή αυτοί ή εμείς!!!

Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»

ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Οδυσσέας Τηλιγάδας      Στέργιος Σμυρλής

210 3250220                   6944325056


.