GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Όλοι στο Σύνταγμα σήμερα

Στην πλατεία Συντάγματος, στην καρδιά της Αθήνας στις 13:00 το μεσημέρι φορείς, σύλλογοι και απλός κόσμος έχουν καλεστεί σε παρ...




Στην πλατεία Συντάγματος, στην καρδιά της Αθήνας στις 13:00 το μεσημέρι φορείς, σύλλογοι και απλός κόσμος έχουν καλεστεί σε παράσταση διαμαρτυρίας ενάντια στην αθρόα εισβολή μεταναστών.
Ένα κάλεσμα που ξεκίνησε μέσω διαδικτύου και τυγχάνει πλήρους αποσιώπησης από τα καθεστωτικά ΜΜΕ.

Ένα σχέδιο εποικισμού λαμβάνει χώρα εδώ και χρόνια στην πολύπαθη Πατρίδα μας υπό την κάλυψη όλων των τελευταίων κυβερνήσεων.
Το Εθνικό Συντονιστικό Όργανο, ακομμάτιστα με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της Ελλάδος καλεί όλους τους Έλληνες να παρευρεθούν και να διαμαρτυρηθούν μπροστά στο κοινοβούλιο.

Να δείξουμε πως ο αγώνας για Έθνος και Ελευθερία είναι συνεχής και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν νεοταξίτη να κάνει τη χώρα μας αποθήκη ψυχών.

Μία μεγαλειώδης συγκέντρωση – συλλαλητήριο στη Αθήνα είναι απαραίτητη για τους εξής λόγους:

1) Θα εξασκηθεί πίεση από τον λαό προς την κυβέρνηση, λόγω μιας μεγάλης ενωτικής συγκεντρώσεως από όλες τις περιοχές της Ελλάδος, μπροστά στο κέντρο των αποφάσεων, την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ.

2) Οι τοπικές κοινωνίες και οι Δήμοι που έχουν το πρόβλημα θα παρέμβουν και θα μεγιστοποιήσουν την διαμαρτυρία τους, αφού η διαμαρτυρία αυτή δεν θα έχει πια τοπικό χαρακτήρα, αλλά ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ.

3) Θα υψωθεί το φρόνημα και η εθνική συνείδηση του λαού, αφού θα συμμετέχουμε όλοι οι Έλληνες ενωτικά, έξω από κόμματα και προσωπικές εγωιστικές βλέψεις.

4) H επιτυχία μιας πολυπληθούς συγκεντρώσεως , θα αναγκάσει τα Μ.Μ.Ε. , τόσο τα εγχώρια όσο και τα ξένα, να αναδείξουν την δυναμική αντίρρηση των Ελλήνων στο θέμα της παράνομης μετανάστευσης.

5) Ο απλός Ελληνικός λαός οφείλει να αντιδράσει ενωμένος, διαφορετικά θα περιπέσει στην απελπισία, την αδράνεια και την μοιρολατρία.

Για τους παραπάνω λόγους καλούμε όλες τις υγιείς δυνάμεις του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ και τον καθένα συνάνθρωπο μας ΕΛΛΗΝΑ ξεχωριστά

ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ φωνάζοντας –


ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ !!!

https://righter.gr/2020/01/19/oli-sto-syntagma-simera/