GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ο Ντε Νίρο «δείχνει» στον Τραμπ τη λαοθάλασσα για την κηδεία Σουλεϊμανί στο Ιράν: «Δεν έχεις ιδέα τι έκανες!»

«Αυτή είναι η κηδεία του Σουλεϊμανί στο Ιράν, ο Τραμπ δεν έχει ιδέα τι έκανε» , γράφει ο ηθοποιός στο Twitter, όπου και ανάρτησε ...



«Αυτή είναι η κηδεία του Σουλεϊμανί στο Ιράν, ο Τραμπ δεν έχει ιδέα τι έκανε», γράφει ο ηθοποιός στο Twitter, όπου και ανάρτησε βίντεο από την νεκρώσιμη τελετή του Ιρανού υποστράτηγου, ο οποίος δολοφονήθηκε από αμερικανικά πυρά στη Βαγδάτη

Συχνός επικριτής του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ο αστέρας του Χόλιγουντ Ρόμπερτ Ντε Νίρο στηλιτεύει για ακόμη μια φορά την πολιτική του.

«Αυτή είναι η κηδεία του Σουλεϊμανί στο Ιράν, ο Τραμπ δεν έχει ιδέα τι έκανε», γράφει ο ηθοποιός στο Twitter, όπου και ανάρτησε βίντεο από την νεκρώσιμη τελετή του Ιρανού υποστράτηγου, ο οποίος δολοφονήθηκε από αμερικανικά πυρά στη Βαγδάτη.
Παγκόσμια ανησυχία έχει πυροδοτήσει η απόφαση του Αμερικανού προέδρου, ο οποίος έδωσε εντολή για επίθεση χωρίς να έχει τη σύμφωνη γνώμη του Κογκρέσου.

Στις ΗΠΑ, σε πολιτική κρίση έχει εξελιχθεί η αντιπαράθεση για το Ιράν, με τους Δημοκρατικούς να διατείνονται ότι ο Τραμπ δεν έχει την εξουσιοδότηση για να τους οδηγήσει σε πόλεμο με το Ιράν.
Την ίδια στιγμή, ο διπλωματικός υδράργυρος έχει ανέβει στα ύψη, με το Ιράν να δηλώνει ότι αποσύρεται από τη συμφωνία του 2015 για τον περιορισμό των πυρηνικών και να τονίζει ότι θα προχωρήσει σε εμπλουτισμό ουρανίου.
Τα σενάρια περί σύρραξης και χτυπημάτων τυφλής βίας στη Δύση ολοένα και φουντώνουν, με το Πεντάγωνο μάλιστα να θεωρεί πιθανές τις νέες επιθέσεις από την Τεχεράνη.