GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Σύμβουλος Τραμπ στο Κυπριακό κανάλι ΣΙΓΜΑ : Θα κερδίσουμε τον Ερντογάν – Ο Ντόναλτ Τραμπ δεν ξέρει να χάνει. Θα τον βάλει στην θέση του»(vid)

Την πολιτική θεώρηση των ΗΠΑ έναντι της Τουρκίας ανέλυσε σε αποκλειστική συνέντευξη της στο Σίγμα η Σύμβουλος Πολιτικής του Αμε...



Την πολιτική θεώρηση των ΗΠΑ έναντι της Τουρκίας ανέλυσε σε αποκλειστική συνέντευξη της στο Σίγμα η Σύμβουλος Πολιτικής του Αμερικανού Προέδρου, Ροζίν Γκουαρζί.

Η Αμερική, αν χρειαστεί, θα κερδίσει την Τουρκία και ο Τραμπ θα επιβληθεί στον Ερντογάν, εκτιμά η Σύμβουλος του Αμερικανού Προέδρου Ροζίν Γκουαρζί.

Μιλώντας αποκλειστικά στο Σίγμα με την ευκαιρία της παρουσίας της στην Κύπρο προσπάθησε να καθαρίσει την θολή εικόνα σε σχέση με το πώς οι ΗΠΑ και ο Ντόναλντ Τραμπ βλέπουν την Τουρκία.

«Νομίζω ότι θεωρεί την Τουρκία ως κάποιον με τον οποίον είναι δύσκολο να συνεργαστείς.
Κάποιος ο οποίος έχει διαπράξει κάποια πολύ κακά πράγματα, αλλά και κάποιον τον οποίο, στο τέλος, θα τον κερδίσει.
Θα κερδίσουμε τον Ερντογάν.
Δεν πρέπει να υπάρχει αμφιβολία περί τούτου.
Ο Ντόναλτ Τραμπ δεν ξέρει να χάνει.
Θα τον βάλει στην θέση του», δήλωσε η σύμβουλος του Τραμπ.

Η κυρία Γκουαζί, που βρίσκεται στην Κύπρο για να λάβει μέρος στο αυριανό συμπόσιο της εφημερίδας Cyprus Mail με τίτλο «Η κρίση στην Συρία και οι επιπτώσεις στην περιοχή μας» αναφέρθηκε επίσης στις επιδεινούμενες σχέσεις της Τουρκίας με το ΝΑΤΟ, σημειώνοντας ότι δεν θα πρέπει τα μέλη της Συμμαχίας να περιμένουν τα πάντα από τον Τραμπ αλλά να βρουν μια κοινή γραμμή έναντι του Ερντογάν, για τον οποίο δεν μίλησε με τα καλύτερα λόγια.

«(…) Διότι ο κύριος Ερντογάν είναι κάποιος ο οποίος είναι πάρα πολύ πεισματάρης.
Και την ίδια στιγμή επιθετικός.
Αυτός ο άνθρωπος είναι επιθετικός.
Τότε του είπε, ότι «αν συνεχίσεις να είσαι επιθετικός, θα καταστρέψω την οικονομία σου.
Θα καταστρέψω την χώρα σου, και θα πάψεις να υπάρχεις.»
Πιστεύω ότι ο κύριος Ερντογάν, έλαβε το μήνυμα», πρόσθεσε.


Ολόκληρη η συνέντευξη της Αμερικανίδας πολιτικού, μέλους του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, θα αναρτηθεί την Παρασκευή (6/12)στο Sigmalive.

sigmalive.com