GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Σάμος: Επεισόδια στο hotspot στο Βαθύ - Έκλεισαν σχολεία

Στα επεισόδια πρωταγωνιστούν ομάδες μεταναστών από αφρικανικές χώρες - Πέταξαν πέτρες στους αστυνομικούς που απάντησαν με χρήσ...




Στα επεισόδια πρωταγωνιστούν ομάδες μεταναστών από αφρικανικές χώρες - Πέταξαν πέτρες στους αστυνομικούς που απάντησαν με χρήση χημικών

Ένταση επικρατεί από το πρωί στο κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης μεταναστών στο Βαθύ της Σάμου με ομάδες μετανάστών κυρίως από αφρικανικές χώρες να δημιουργούν αρχικά ένταση στην κύρια πύλη και στη συνέχεια στην κάτω είσοδο του ΚΥΤ.

Εκεί τους περίμεναν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με τις πληροφορίες να μιλούν για πετροπόλεμο από τους μετανάστες και χρήση χημικών από τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με το samos24.gr από νωρίς το πρωί περίπου 300 μετανάστες είχαν διακόψει την κυκλοφορία των αυτοκινήτων, ενώ φώναζαν συνθήματα για να φύγουν από τη Σάμο.

Οι εργαζόμενοι του ΚΥΤ ειδοποιήθηκαν να μην προσέλθουν στην εργασία τους για λόγους ασφάλειας.

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου αποφάσισε τη διακοπή λειτουργίας του 1ου, 2ου Νηπιαγωγείου & του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σάμου, λόγω ρίψης δακρυγόνων και της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή.

.
protothema.gr