GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Στους άστεγους της Αθήνας η Έλενα Ράπτη με την «Αποστολή» - Μοίρασαν τρόφιμα (φωτο)

Λίγες ημέρες πριν την Πρωτοχρονιά, η «Αποστολή», στα καθιερωμένα της ραντεβού με τους αστέγους, μοίρασε δέματα αγάπης με τρόφιμα...



Λίγες ημέρες πριν την Πρωτοχρονιά, η «Αποστολή», στα καθιερωμένα της ραντεβού με τους αστέγους, μοίρασε δέματα αγάπης με τρόφιμα και πολλά χαμόγελα.

Στη δράση της «Αποστολής» συμμετείχε και η Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Έλενα Ράπτη, η οποία χαρακτήρισε ανεπανάληπτη εμπειρία αγάπης και προσφοράς την πρωτοβουλία του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

«Τα συναισθήματα υπερβαίνουν τα λόγια», είπε χαρακτηριστικά η βουλευτής, την οποία συνόδευσε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Ιωάννης Πεταλάς και πρόσθεσε «στην Αθήνα βλέπω καθημερινά ανθρώπους να κοιμούνται στους δρόμους, ήθελα να συμμετέχω και να υποστηρίξω αυτή την πρωτοβουλία! 
Θέλω να ευχαριστήσω για τη δυνατότητα αυτή την «Αποστολή», τον Γενικό της Διευθυντή κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα και τους συνεργάτες του, για την πολύ συγκινητική δράση και την προσπάθειά τους με σκοπό τη στήριξη και ενίσχυση των ανθρώπων που δεν πρέπει να ξεχνάμε αλλά να τους έχουμε διαρκώς στη μνήμη της καρδιάς μας!
Ιδιαίτερα, όμως, θέλω να αναφερθώ στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμο, γιατί αθόρυβα και ανελλιπώς βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη».

Η κυρία Ράπτη με το κλιμάκιο της «Αποστολής» κάθισε με τους άστεγους των Αθηνών, άκουσε τις προσωπικές τους ιστορίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.


.