GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Η ώρα να δράσει ο λαός!

Γραφει ο  Νίκος Ταμουρίδης  Νέα αλλεπάλληλα επεισόδια του ελληνικού δράματος μας κρατούν σε εθνική αγωνία: «Μεταναστευτικό ...Γραφει ο Νίκος Ταμουρίδης 

Νέα αλλεπάλληλα επεισόδια του ελληνικού δράματος μας κρατούν σε εθνική αγωνία:
«Μεταναστευτικό εκτός ελέγχου»,«Μετανάστες σε πεντάστερα»,«Γιάφκες στα Πανεπιστήμια»,«Οι μολότοφ της ειρήνης»,«Οι απειλές των Τούρκων»,«Η ΑΟΖ του Ερντογάν»!
Κι όλα αυτά, με φόντο τα συντρίμμια του εθνικού οικοδομήματος.

Η σημερινή κυβέρνηση, παρά τα περί αντιθέτου υποσχόμενα, αποδεικνύεται ότι στερείται ίχνους εθνικής στρατηγικής και αδυνατεί να αντιδράσει στην συντελούμενη κοινωνική καταστροφή, επιτρέποντας τον εποικισμό της χώρας από αλλοεθνείς μουσουλμάνους παράνομους μετανάστες.
Επιπλέον, σέρνεται στους σακατεμένους δρόμους της Ευρωατλαντικής Διάλυσης, ασθμαίνοντας και εκλιπαρώντας για διπλωματική στήριξη στα τετελεσμένα που δημιουργεί η Τουρκία.

Τα λοιπά κόμματα στην πολιτική γεωγραφία της χώρας, ένας σωρός ερειπίων.
Απλοί όγκοι άμορφοι, ασχημάτιστοι, άνευ συνειδήσεως, άνευ καθαρής ιδεολογίας, άνευ παλμών, άνευ ζωής.

Ο κονιορτός της πολιτικής διαμάχης πυκνός.
Τα πολιτικά πάθη κατατίθενται καθημερινά σε μια πολιτική παλαίστρα, η οποία συντρίβει, ατιμάζει και δολοφονεί την ανθρώπινη προσωπικότητα.

Το Σύνταγμα καταπατείται σχεδόν καθημερινά, ενώ το Κοινοβούλιο, το απόρθητο αυτό άσυλο της ελευθερίας του λόγου, κατάντησε άσυλο
υβριστών της δημοκρατίας.
Που;
Εδώ, εν Αθήναις, εντός των τειχών του ιερού πτολιέθρου, όπου κάποτε βασίλεψε η Βουλή του Αρείου Πάγου και η Βουλή των Πεντακοσίων και το βήμα της Πνύκας!

Ένας νέος «εμφύλιος» καλλιεργείται έντεχνα.
Σε αυτόν η Ελλάδα οφείλει διαχρονικά την εξάντληση, τον κομματισμό, τη διαφθορά, την πτώχευση, την αποτύφλωση, την εκμηδένιση της ηθικής της δύναμης.

Ο εξ ανατολών βάρβαρος και προαιώνιος εχθρός βρυχάται!
Εξοπλίζεται, απειλεί και θέλει να μας κατασπαράξει. 
Θέλει αίμα!

Οι δυτικοί σύγχρονοι βάρβαροι, μας λοιδορούν!
Μας κρατούν βαριά ασθενείς, με ενδύματα παλιά, κατακλιμένους στην ίδια σκουριασμένη κλίνη και στον ίδιο μουχλιασμένο χώρο, ο οποίος μολύνεται όλο και περισσότερο!

Η Ελλάδα όμως δεν μπορεί να μείνει άλλο κλινήρης και σε αρρωστημένο περιβάλλον.
Θέλει δωμάτιο νέο, ενδύματα καινούργια, αέρα καθαρό.
Μέσα σε αυτή τη θλιβερή συγκυρία, μέσα σε αυτό το τραγικό πλαίσιο, ζητείται ελπίς!
Μέσα στο έλεος αυτού του καταστροφικού κατακλυσμού, ο Ελληνικός λαός, ως Νώε, είναι καταδικασμένος αυτός ο ίδιος να κατασκευάσει την κιβωτό του!

Ήρθε λοιπόν η ώρα! Η ώρα να δράσει ο λαός!

Υπάρχουν υγιείς δυνάμεις, υπάρχουν άξιοι Έλληνες, τόσο στην Ελλάδα όσο και εκτός αυτής, που μπορούν να γαλβανίσουν τα πνεύματα των νεοελλήνων, τα αλλοτριωμένα και τα παραλυμένα από τον φόβο των σύγχρονων γκαιμπελίσκων και να οδηγήσουν τη χώρα στον ιστορικό της προορισμό.

Πως όμως μπορεί να γίνει μια τέτοια κίνηση σωτηρίας; Η απάντηση μια και μοναδική.
Με την ένωση, με την σύμπραξη όλων των υγιών ελληνικών δυνάμεων, καθώς και όλων των υγιώς σκεπτομένων Ελλήνων!
Έξω από τα χαρακώματα της εξυπηρέτησης κομματικών και ατομικών συμφερόντων, να δουλέψουν μαζί για να παλινορθώσουν την Πατρίδα!

Είναι αδήριτη, όσο ποτέ λοιπόν, η συνειδητοποίηση της ανάγκης αυτής της Ένωσης, έτσι ώστε να μην εξελιχθεί το ελληνικό δράμα σε εθνική τραγωδία.
Αν αυτό καρποφορήσει, η Ελλάς δεν έχει παρά να μακαρίσει εαυτήν και να δρέψει τους καρπούς.
Αλλιώς ως άλλη Ραχήλ θα θρηνήσει τα τέκνα αυτής...

*Ο Νίκος Ταμουρίδης είναι Αντγος (ε.α), Επίτιμος Α' Υπαρχηγός ΓΕΣ