GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Συριακό παρατηρητήριο : Η Τουρκία έστειλε 300 Σύριους αντάρτες μαχητές στη Λιβύη…

Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (SOHR), η Τουρκία μέχρι στιγμής, έχει μεταφέρει 300 αντάρτες μαχητές ...



Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (SOHR), η Τουρκία μέχρι στιγμής, έχει μεταφέρει 300 αντάρτες μαχητές από τη Συρία στη Λιβύη για να υποστηρίξει την Λιβυκή Κυβέρνηση Εθνικής Συμφωνίας (GNA) με έδρα την Τρίπολη ενάντια στις ανατολικές δυνάμεις που διοικούνται από τον  Χαλιφά Χάφταρ.

“Ο αριθμός των μαχητών που έφτασαν στην πρωτεύουσα της Λιβύης στην Τρίπολη έφτασε τα 300,” ανέφερε το Παρατηρητήριο.

Το SOHR ισχυρίστηκε επίσης ότι η Τουρκία προσφέρει μισθούς που κυμαίνονται από 2.000 έως 2.500 δολάρια σε κάθε μαχητή σε τριμηνιαίες ή εξαμηνιαίες συμβάσεις, σε αντάλλαγμα για να πάνε στην Τρίπολη.

Η ομάδα ανέφερε επίσης ότι περίπου 1.000 άνθρωποι παρακολουθούν στρατιωτική εκπαίδευση σε στρατόπεδα που βρίσκονται στις ελεγχόμενες από την Τουρκία περιοχές της βόρειας Συρίας.

…………..

turkishminute.com

30/12/2019

Σχ: Δείτε την παρακάτω σχετική είδηση : Τζιχαντιστές του ¨Συριακού Εθνικού Στρατού¨ μεταφέρθηκαν από το αεροδρόμιο του Γκαζιάντεπ στην Κωνσταντινούπολη και από εκεί από εκεί στην Λιβύη. Με τα στρατιωτικά αερισκάφη Α400Μ του τουρκικού στρατού…


#BREAKING: Al-Shahed Newspaper released one of the images leaked today showing #Turkey backed Jihadists of #Syrian National Army in #Gaziantep airport just before boarding one of two #Turkish Air Force’s A400Ms & fly to #Istanbul last night. From #Istanbul they flew to #Libya.

ΟΧΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ...ΜΟΙΑΖΟΥΝ...
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΥΒΥΗ....
ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

.