GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Viktor Orbán: Η γενιά του ’68 της Δύσης επιδιώκει να διαλύσει την Ευρώπη των ελεύθερων εθνικών κρατών και του χριστιανικού πολιτισμού

Κατά τη διάρκεια νέας ομιλίας του, ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας δήλωσε ότι οι χώρες της Κεντρικής Ευρώπης όπως η Ουγγαρία, η Πολ...



Κατά τη διάρκεια νέας ομιλίας του, ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας δήλωσε ότι οι χώρες της Κεντρικής Ευρώπης όπως η Ουγγαρία, η Πολωνία και η Τσεχική Δημοκρατία είναι η μόνη ελπίδα της ηπείρου για ένα λαμπρό μέλλον.

Μιλώντας σε εκδήλωση για την 30ή επέτειο της Επανάστασης στην Πράγα την Κυριακή, ο Βίκτορ Ορμπάν δήλωσε ότι η ταχεία επιδείνωση της κατάστασης στη Δυτική Ευρώπη καθιστά ολοένα και πιο σαφές ότι η Κεντρική Ευρώπη θα είναι το μέλλον της Ευρώπης.

«Πριν από τριάντα χρόνια θεωρήσαμε ότι η Ευρώπη ήταν το μέλλον μας, αλλά σήμερα πιστεύουμε ότι είμαστε το μέλλον της Ευρώπης και είμαστε έτοιμοι για αυτή την αποστολή», δήλωσε ο Ορμπάν μιλώντας στην εκδήλωση για το τέλος του κομμουνιστικού καθεστώτος στην Τσεχοσλοβακία.

Ο ηγέτης της Ουγγαρίας εξήγησε τη διαφορά μεταξύ του κινήματος του 1968 στην Κεντρική Ευρώπη και της Δυτικής Ευρώπης, λέγοντας ότι η γενιά του ’68 της Δύσης επιδιώκει να διαλύσει την Ευρώπη των ελεύθερων εθνικών κρατών και του χριστιανικού πολιτισμού, Οι 68-ες θέλουν να ανακτήσουν και να προστατεύσουν αυτές τις αξίες. »

Το μήνυμα του 1968 στην Κεντρική Ευρώπη δεν έχει αλλάξει, δήλωσε ο Ορμπάν, προσθέτοντας: «Θέλουμε να αποφασίζουμε το πεπρωμένο μας.
Θέλουμε να ζήσουμε ως ελεύθερο έθνος, όχι ως αυτοκρατορική αποικία ή υποταγή ».

«Είμαστε δημοκράτες της Κεντρικής Ευρώπης και πρέπει να προστατεύσουμε την κυριαρχία των εθνών-κρατών.
Επειδή η εγκατάλειψη αυτής της [αρχής] θα τερμάτιζε τη δημοκρατία μας. «

pentapostagma.gr .