GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Αυτά που δεν έδειξε κανένα συστημικό μέσο μαζικής παραπλάνησης (video) ΕΝ.Ε.Δ.

Με απόλυτη επιτυχία όπως είχαμε επισημάνει σε προηγούμενη μας ανάρτηση (εδώ) πραγματοποιήθηκε πριν μερικές ημέρες (συγκεκρι...





Με απόλυτη επιτυχία όπως είχαμε επισημάνει σε προηγούμενη μας ανάρτηση (εδώ) πραγματοποιήθηκε πριν μερικές ημέρες (συγκεκριμένα την Κυριακή 3.11.19) η συγκέντρωση και πορεία κατά της συνεχόμενης εισβολής και εγκατάστασης παράνομων μεταναστών στην Πατρίδα μας.

Ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχαν τόσοι πολλοί -δεκαπέντε στον αριθμό, σύλλογοι και ομάδες του πατριωτικού χώρου, όλοι μαζί σε μια εκδήλωση.
Αυτό είναι το αποτέλεσμα της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει από τον περασμένο Αύγουστο από τους Ιερό Λόχο 2012, την Πατριωτική Κίνηση Ελλήνων Πολιτών Καβάλας, την Πατριωτική Ένωση Ελλήνων Μονάχου-Βαυαρίας, το Κάστρο Σερρών και τους Μακεδόνες Μαχητές που δημιούργησαν την ΕΝ.Ε.Δ. Ενωμένες Ελληνορθόδοξες Δυνάμεις.
Μία ακομμάτιστη Ένωση που σε καμία περίπτωση δεν έχει σκοπό να καπηλεύσει τους αγώνες κανενός αλλά έχει ως σκοπό να συντονίσει τις δυνάμεις του πατριωτικού και εθνικιστικού χώρου και να τις ωθήσει στην αντεπίθεση κατά του σάπιου συστήματος.
Ένα σάπιο σύστημα που ακόμα και τώρα με τα διάφορα όπλα του (είτε διαδικτυακά παπαγαλάκια,είτε ατόμων που λειτουργούν με διασπαστικό τρόπο εντός του πολύπαθου εθνικού χώρου), προσπαθεί να ελέγξει τις αντιδράσεις των Ελληνίδων/νων.
Όμως ο καιρός που οι Έλληνες αποχαυνωμένοι και μουδιασμένοι παρακολουθούσαν την Πατρίδα να καταστρέφεται έχει περάσει ανεπιστρεπτί και μέρα με την ημέρα όλο και περισσότεροι εντάσσονται στην Εθνική Αντεπίθεση.

Ο Αγώνας πλέον είναι υπόθεση επιβίωσης του Ελληνικού Έθνους και ως εκ τούτου είναι αγώνας ζωής για όλους μας.
Η Εθνική Αντεπίθεση έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό και εδώ στην Μακεδονία του Μεγάλου Αλεξάνδρου, εμείς αφήσαμε πίσω ότι μας χωρίζει και ενωμένοι αγωνιζόμαστε υπέρ Πίστεως και Πατρίδος.

Σε αυτή την αντεπίθεση σε θέλουμε δίπλα μας...

Ελλάς Ή Τέφρα
Ορθοδοξία Ή Θάνατος

το βίντεο της εκδήλωσης:



Για την ιστορία αναφέρουμε τους συλλόγους και φορείς που συμμετείχαν:
Ιερός Λόχος 2012 - Ελληνορθόδοξη Στρατιά
Πατριωτική Κίνηση Ελλήνων Πολιτών Καβάλας
Πατριωτική Ένωση Ελλήνων Μονάχου-Βαυαρίας
Κάστρο Σερρών
Μακεδόνες Μαχητές
Ελληνικός Πατριωτικός Σύνδεσμος Ελληνοκρατείν
Σάρισσα Πτολεμαΐδας
Πατριωτική Νεολαία Κατερίνης
Ομάδα Μακεδόνων Γιαννιτσών
Δεσμοί Ελλήνων
Λαϊκή Κίνηση Πολιτών Θεσσαλονίκης
Ομοσπονδία Πατριωτικών και Χριστιανικών Σωματείων
Ένωση Ελλήνων πολιτών για την Μακεδονία
Εθνικόν Κράτος
Ε.ΝΕ.Θ.-Εθνικιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης
Rebels Mc Greece

ενώ προηγήθηκε σύντομος χαιρετισμός από τον μοναχό Μωυσής εκ Πρεβέζης.



.