GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Σοκαρισμένο το ελληνικό ποδόσφαιρο: Βίντεο - ντοκουμέντο από τη σύλληψη παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Άρη – «Θησαυρός» με ναρκωτικά και όπλα

Σοκαρισμένο είναι το ποδόσφαιρο της Ισπανίας αλλά και της Ελλάδας, με τη σύλληψη του Σέρχιο Κόκε. Οι Αρχές πέρασαν βραχιολάκι...



Σοκαρισμένο είναι το ποδόσφαιρο της Ισπανίας αλλά και της Ελλάδας, με τη σύλληψη του Σέρχιο Κόκε.
Οι Αρχές πέρασαν βραχιολάκια στον παλαίμαχο επιθετικό του Άρη, στο σπίτι του στην Εστεπόνα. 
Συνελήφθη ως εγκέφαλος σε κύκλωμα ναρκωτικών!
Οι αστυνομικοί εντόπισαν έναν τόνο χασίς και πολλά όπλα σε μεγάλη επιχείρηση με κωδικό όνομα «Maskoke».

Ο Σέρχιο Κοντρέρας Πάρδο ‘Κόκε’, ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες που φόρεσε τη φανέλα του ποδοσφαιρικού Άρη, βρίσκεται ανάμεσα σε είκοσι συλληφθέντες από την ισπανική αστυνομία.


Η σύλληψη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή των Θεσσαλονικέων έγινε μετά από μεγάλη επιχείρηση των Αρχών για εξιχνίαση σπείρας διακίνησης ναρκωτικών σε τρεις πόλεις και συγκεκριμένα σε Σεβίλη, Μάλαγα και Γρανάδα.
O Κόκε θεωρείται ως ένας από τους “εγκέφαλους” της συγκεκριμένης οργάνωσης, σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά.

Το ισπανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (EFE) -επικαλείται πηγές της αστυνομίας- αναφέρει ότι ο Σέρχιο Κόκε συνελήφθη σε μία επιχείρηση κατά την οποία οι αστυνομικοί εντόπισαν έναν τόνο χασίς και πολλά όπλα.

Ο Kόκε φέρεται να συνελήφθη το πρωί της Τρίτης (19/11) στο σπίτι του, στην Εστεπόνα.
Στην επιχείρηση με κωδικό “Maskoke”, που έγινε παράλληλα σε έντεκα διαφορετικά σημεία, συμμετείχαν 150 άνδρες της αστυνομίας.

Ο Σέρχιο Κόκε αγωνίστηκε στον Άρη από το 2006 έως το 2011 με 138 συμμετοχές και 30 γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ στο παρελθόν είχε περάσει και από τις Μάλαγα, Μαρσέιγ και Σπόρτινγκ Λισαβόνας.


.
pentapostagma.gr