GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Εν αναμονή πρωθυπουργός ο Σαλβίνι: Μετανάστες και οικονομία εκτοξεύουν τη Λέγκα στο 36 με 40%!

Καλπάζει η Λέγκα προς την εξουσία στην Ιταλία.  Σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις το κόμμα του Σαλβίνι συγκεντρώνει περί...



Καλπάζει η Λέγκα προς την εξουσία στην Ιταλία. 
Σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις το κόμμα του Σαλβίνι συγκεντρώνει περίπου 36%, έναντι 18,5% των σοσιαλοδημοκρατών και 15,8% του Κινήματος 5 Αστέρων…

Σε άλλες δημοσκοπήσεις Κίνημα 5 Αστέρων και Σοσιαλιστές εμφανίζουν ποσοστά μεταξύ 17% και 19%.
Η κυβέρνηση Σοσιαλιστών και Κινήματος 5 Αστέρων αρχίζει να βαλτώνει, η οικονομία δεν ανακάμπτει και το μεταναστευτικό συνεχίζει να αποτελεί βασικό πρόβλημα στην Ιταλία.

O Salvini και η Lega το εθνικιστικό κίνημα, έχει παρουσιάσει την οικονομική του πρόταση για την Ιταλία, για την μείωση της φορολογίας στις επιχειρήσεις και στα νοικοκυριά και για την οικονομική ανάπτυξη της Ιταλίας.

Το γεγονός ότι παραμένει σταθερά πρώτο κόμμα, αυξάνοντας τα ποσοστά του, όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις εσχάτως αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης των Ιταλών στον Salvini και στην Lega.

Με βάση τις δημοσκοπήσεις το κόμμα με τις μεγαλύτερες απώλειες είναι το Κίνημα 5 Αστέρων από 32,7% στις εκλογές στο 15% με 17%, ενώ οι σοσιαλοδημοκράτες κρατούν σταθερά τις δυνάμεις τους στο 18% περίπου.

Με βάση στελέχη της Lega η κυβέρνηση της Ιταλίας είναι θνησιγενής, ότι αργά ή γρήγορα θα βρεθεί σε αδιέξοδο και νομοτελειακά η Ιταλία θα οδηγηθεί σε εκλογές.

Λόγω της σταθερότητας της Lega και της δυναμικής που αναπτύσσει είναι πιθανό εάν η Ιταλία οδηγηθεί σε εκλογές ίσως το 2020 τότε οι εθνικιστές να αυξήσουν σημαντικά τα εκλογικά τους αποτελέσματα.

Με βάση ορισμένους δημοσκόπους η Lega θα μπορούσε να φθάσει στο 40% ποσοστό ρεκόρ για τις εντυπωσιακές πολιτικές αλλαγές που έχουν συντελεστεί στην Ιταλία.