GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ - Kούρδοι ανατίναξαν δύο άρματα M60A3 TTS – Δείτε βίντεο

Δεν έχουν τέλος οι απώλειες για την Άγκυρα.  Χθες, δύο άρματα μάχης M-60A3 TTS του τουρκικού Στρατού κατέστρεψαν οι Κούρδοι αν...



Δεν έχουν τέλος οι απώλειες για την Άγκυρα. 
Χθες, δύο άρματα μάχης M-60A3 TTS του τουρκικού Στρατού κατέστρεψαν οι Κούρδοι αντάρτες του YPG στη βόρεια Συρία.

Tην ίδια στιγμή, με «αιχμή του δόρατος» τα αξιόπιστα και θανατηφόρα μαχητικά αεροσκάφη F-15, η πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ, προχώρησε στον βομβαρδισμό θέσεων που κατείχε μέχρι πρότινος στη βόρεια Συρία, πραγματοποιώντας μια τακτική «καμμένης γης».

Η απόσυρση των αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων από συγκεκριμένες θέσεις και φυλάκια στην βόρεια Συρία, μετά από την απόφαση της αμερικανικής κυβέρνησης, είχε ως αποτέλεσμα να ληφθούν «δυσάρεστες αποφάσεις», όπως ακριβώς συνέβη με τον βομβαρδισμό των αμερικανικών πυρομαχικών και εξοπλισμού.

Ειδικότερα, η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ προχώρησε όπως είχε σχεδιάσει σε βομβαρδισμό στη βόρεια Συρία για να καταστρέψει πυρομαχικά και στρατιωτικό εξοπλισμό που αφέθηκαν πίσω καθώς το αμερικανικό στρατιωτικό προσωπικό ετοιμάζεται να αποσυρθεί από τη βορειοανατολική Συρία, δήλωσαν Αμερικανοί αξιωματούχοι.

Από το Ιράκ, όπου είναι εγκατεστημένος, ο Αμερικανός συνταγματάρχης Μάιλς Κάγκινς, εκπρόσωπος του διεθνούς συνασπισμού υπό την ηγεσία των ΗΠΑ ο οποίος δρα εναντίον των τζιχαντιστών της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ), διευκρίνισε ότι τον βομβαρδισμό αυτό έκαναν δύο αεροσκάφη F-15 E του συνασπισμού, τα οποία έπληξαν το εργοστάσιο σκυροδέματος της Lafarge αφού αποχώρησαν από την εγκατάσταση όλες οι δυνάμεις του συνασπισμού.


pentapostagma.gr