GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Hλίας Kασιδιάρης: «Η Αθήνα δεν χωρά άλλους λαθρομετανάστες»

Μετονομασίες οδών στα σημεία που Έλληνες δολοφονήθηκαν από αλλοδαπούς και τρομοκράτες, ζήτησε ο επικεφαλής της «Ελληνικής Αυγής γι...



Μετονομασίες οδών στα σημεία που Έλληνες δολοφονήθηκαν από αλλοδαπούς και τρομοκράτες, ζήτησε ο επικεφαλής της «Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα» - Σκόρπισε σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο – Με την… φωνή του Τσίπρα απάντησε ο Μπακογιάννης!

Τον συνήθη… πανικό και τις αποχωρήσεις προκάλεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος μίλησε για το σχέδιο εποικισμού της Πατρίδας μας και τόνισε ότι η πρωτεύουσα της χώρας «δεν χωρά άλλους λαθρομετανάστες».

Αφού ο Δήμαρχος ΑΘηναίων Μπακογιάννης μαζί με όλους τους υπόλοιπους εκπροσώπους του ανθελληνικού τόξου, απεχώρησε από την αίθουσα, ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης συνέχισε την αντεπίθεσή του, προκαλώντας να τεθεί σε συζήτηση, η πρόταση της «Ελληνικής Αυγής» για μετονομασίες οδών, αναφέροντας τα ονόματα του Νικολάου Μουστάκα, του Μανώλη Καντάρη και των Ηρώων της Χρυσής Αυγής, Γεωργίου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.

Με την επιστροφή των αποχωρησάντων στην αίθουσα, όπως θα δείτε και στο βίντεο, ο Ηλίας Κασιδιάρης ζήτησε να τεθεί σε ψηφοφορία η πρόταση της Ελληνικής Αυγής για ψήφισμα ενάντια στην λαθρομετανάστευση.
Η απάντηση του Δημάρχου Μπακογιάννη ήταν ασφαλώς η αναμενόμενη…
Δείτε το βίντεο και βρείτε τις διαφορές του Μπακογιάννη με τον Τσίπρα!


http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/hlias-kasidiarhs-h-athhna-den-chwra-allous-lathrometanastes