GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ποια γυναίκα «κοιτάζει» για Πρόεδρο Δημοκρατίας ο Μητσοτάκης (φωτο)

Μια ακόμη γυναίκα μπαίνει στο κάδρο των υποψηφίων που θέτει επί τάπητος το Μέγαρο Μαξίμου αναζητώντας το κατάλληλο πρόσωπο για ...




Μια ακόμη γυναίκα μπαίνει στο κάδρο των υποψηφίων που θέτει επί τάπητος το Μέγαρο Μαξίμου αναζητώντας το κατάλληλο πρόσωπο για τη θέση του επόμενου Προέδρου της Δημοκρατίας, αφού θεωρείται βέβαιο ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να προτείνει την ανανέωση της θητείας του νυν ανώτατου πολιτειακού άρχοντα Προκόπη Παυλόπουλου.

Μετά την Άννα Διαμαντοπούλου και τη Μαρία Δαμανάκη τώρα εξετάζεται και η περίπτωση μιας διαπρεπούς πανεπιστημιακού που χαίρει της εκτίμησης σχεδόν όλου του πολιτικού κόσμου.

Ο λόγος για τη Μαρία Ευθυμίου, αδελφή του πρώην υπουργού επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ Πέτρου Ευθυμίου και μέλος του διδακτικού προσωπικού του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.


«Πρόκειται για ένα από τα πρόσωπα που ταιριάζουν με την ιδιοσυγκρασία του κ. Μητσοτάκη», σύμφωνα με το newbeast.gr που επικαλείται πηγές συνεργατών του πρωθυπουργού.

Θυμίζουμε ότι τέλη Ιουλίου ο πρωθυπουργός την κάλεσε στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να κάνει μια σύντομη ιστορική αναδρομή στους σταθμούς της Ελληνικής Δημοκρατίας, απευθυνόμενη σε ομάδα μαθητών λυκείου, με αφορμή την 45η επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

Μάλιστα κάθισαν όλοι μαζί στην αίθουσα συσκέψεων του Υπουργικού Συμβουλίου, με τα παιδιά να ρωτούν με ποιο τρόπο νομοθετεί η κυβέρνηση και πώς εφαρμόζονται οι νόμοι.

Τον περασμένο Ιούνιο η κα Ευθυμίου είχε δεχθεί απειλές από αναρχική ομάδα που δήλωνε ότι «θα τους βρει απέναντί της», ενώ τα μέλη της διένειμαν και κείμενο εναντίον της, στο οποίο της καταλόγισαν ιδεολογική μεροληψία.
Η ίδια είχε απαντήσει ότι δεν την φοβίζουν τέτοιες ενέργειες.

.