GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ο Τραμπ «παρασημοφόρησε» τον... σκύλο που συνέβαλε στην εξόντωση του Μπαγκντάντι

Στον λογαριασμό του στο Twitter ανέβασε μία φωτογραφία με τον σκύλο-«ήρωα», που συμμετείχε στην επιχείρηση εναντίον του αρχηγού...




Στον λογαριασμό του στο Twitter ανέβασε μία φωτογραφία με τον σκύλο-«ήρωα», που συμμετείχε στην επιχείρηση εναντίον του αρχηγού του Ισλαμικού Κράτους

Ενθουσιώδης, υπερβολικός ή γραφικός;
Κάπως έτσι, με έναν από τους τρεις χαρακτηρισμούς, περιγράφεται η κίνηση του Ντόναλντ Τραμπ να ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter φωτογραφία στην οποία φαίνεται να παρασημοφορεί με μετάλλιο-πατουσάκι τον σκύλο που πήρε μέρος στην εξόντωση του Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι.

Ωστόσο, το γεγονός ότι έχει ανεβάσει αυτη τη φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Twitter, φτιαγμένη σε υπολογιστή με photoshop, δείχνει ότι κοροϊδεύει τον Μπαγκντάντι μετά τον θάνατό του.


Ο συγκεκριμένος σκύλος ήταν αυτός που ανακάλυψε τον αρχηγό του ΙSIS όταν ξεκίνησε η επιχείρηση.

Aπό την πρώτη στιγμή έγινε γνωστό από τις ΗΠΑ ότι σκύλος «κρυβόταν» πίσω από την επιτυχή έκβαση της επιχείρησης κατά του αρχηγού του Ισλαμικού Κράτους.

Η μονάδα του αμερικανικού στρατού που διεξήγαγε την επίθεση εναντίον του Μπαγκντάντι είχε μεταξύ των μελών της έναν σκύλο, ο οποίος προσέφερε «απίστευτες υπηρεσίες», όμως η ταυτότητά του πρέπει να «προστατευθεί», δήλωσε ο αρχηγός του γενικού επιτελείου στρατού των ΗΠΑ Μαρκ Μίλεϊ.

Το ζώο «τραυματίστηκε ελαφρά» κατά τη διάρκεια της εφόδου.

Ο Αμερικανός πρόεδρος έδωσε στη δημοσιότητα, για πρώτη φορά, πριν από λίγα 24ωρα τη φωτογραφία του «φανταστικού», όπως τον χαρακτήρισε, σκύλου.

protothema.gr