GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Μόνο ο ΓΑΠ θα μπορούσε να πάει σε λάθος αίθουσα: Πάλι τους άφησε «κάγκελο» στην Βουλή

Εκείνη την ώρα συνεδρίαζε Επιτροπή της οποίας ο ίδιος δεν είναι μέλος. Άφωνα έμειναν τα μέλη της ειδικής διαρκούς Επιτροπής ...



Εκείνη την ώρα συνεδρίαζε Επιτροπή της οποίας ο ίδιος δεν είναι μέλος.

Άφωνα έμειναν τα μέλη της ειδικής διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του Κοινοβουλίου βλέποντας νωρίτερα σήμερα το πρωί να μπαίνει στην αίθουσα όπου συνεδρίαζαν, ο πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής Αχαΐας του Κινήματος Αλλαγής κ. Γιώργος Παπανδρέου. Κι αυτό, για τον απλούστατο λόγο ότι ο ίδιος δεν μετέχει σ' αυτή την Επιτροπή.

Όταν κάποιοι από τους συναδέλφους του πήγαν να του πουν ότι έχει μπει σε λάθος αίθουσα και προσφέρθηκαν να τον βοηθήσουν να βρει τον σωστό δρόμο, εκείνος αρχικά τους χαμογέλασε και μετά τους εξήγησε ότι μπήκε προκειμένου να ακούσει την ενημέρωση που έκανε εκείνη την ώρα ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών και αρμόδιος για τα Ευρωπαϊκά Θέματα, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Τον πρώην πρωθυπουργό τον ενδιαφέρει τόσο η πορεία του Brexit, όσο και οι εξελίξεις σε μια σειρά από άλλα ευρωπαϊκά θέματα καθώς και ο ίδιος βρίσκεται αρκετές ημέρες το χρόνο εκτός Ελλάδος πραγματοποιώντας συναντήσεις και ομιλίες.