GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Η εγκληματικότητα των αλλοδαπών βρίσκεται σε έξαρση

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΕΛΑΜ για την συμπλοκή που σημειώθηκε την Δευτέρα (28/10) στην πλατεία Σολωμού στη Λευκωσία. Διαβάστε...





Ανακοίνωση εξέδωσε το ΕΛΑΜ για την συμπλοκή που σημειώθηκε την Δευτέρα (28/10) στην πλατεία Σολωμού στη Λευκωσία.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση:

Η εγκληματικότητα των αλλοδαπών βρίσκεται σε έξαρση, με την κατάσταση να μοιάζει ανεξέλεγκτη και ολόκληρες περιοχές να έχουν μετατραπεί σε "γκέτο", απειλώντας την ασφάλεια των πολιτών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Η σημερινή δολοφονική επίθεση με μαχαίρι στο κέντρο της παλιάς Λευκωσίας σε ένα συμπατριώτη μας, που ενώ βρισκόταν μαζί με το παιδί του, έτρεξε να υπερασπιστεί τον πατέρα του, οδηγό λεωφορείου, που δεχόταν επίθεση άνευ λόγου και αιτίας από εξαγριωμένους αλλοδαπούς, μας θυμίζει την άγρια δολοφονία που σημειώθηκε πριν λίγο καιρό, στο ίδιο ακριβώς σημείο, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, από άλλες ομάδες αλλοδαπών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μαχαιροβγάλτες αλλοδαποί από το Καμερούν δεν δίστασαν να ανασύρουν μαχαίρι ακόμα και μπροστά από αστυνομικούς, τα έντρομα μάτια περαστικών και εκατοντάδων ανήλικων μαθητών που βρίσκονταν στον χώρο, για την επετειακή παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.
Το γεγονός αυτό αποδεικνύει πέραν πάσης αμφιβολίας την αποτυχία της πολιτικής ενσωμάτωσης αλλοδαπών στην κυπριακή κοινωνία.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καλεί την Κυβέρνηση και τις αρμόδιες υπηρεσίες να αναλάβουν τις ευθύνες τους, δρώντας άμεσα με εφαρμογή των νομοθεσιών, με ισχυρές αστυνομικές περιπολίες και χαράζοντας αυστηρή μεταναστευτική πολιτική.

Η ασφάλεια των Ελλήνων της Κύπρου πρέπει να τεθεί σε προτεραιότητα.
Όσοι δεν σέβονται αυτόν τον τόπο και τους πολίτες του, δεν πρέπει να τυγχάνουν κανενός σεβασμού.
Ως εκ τούτου, όσοι αλλοδαποί εμπλέκονται σε εγκλήματα θα πρέπει να απελαύνονται μαζί με τις οικογένειες τους.

.