GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ρεμπουμπλικάνοι και Δημοκρατικοί Γερουσιαστές ετοιμάζουν ψήφισμα εκδίωξης της Τουρκίας από το ΝΑΤΟ εάν επιτεθεί στους Κούρδους

Ρεμπουμπλικάνοι και Δημοκρατικοί συντάσσονται και  προτείνουν κυρώσεις και αποπομπή της Τουρκίας από το ΝΑΤΟ αν τολμήσει εισβο...





Ρεμπουμπλικάνοι και Δημοκρατικοί συντάσσονται και  προτείνουν κυρώσεις και αποπομπή της Τουρκίας από το ΝΑΤΟ αν τολμήσει εισβολή στη Συρία.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη Ουάσιγκτον μετά την πρωτοφανή απόφαση του Αμερικανού Προέδρου να δώσει «πράσινο φως» σε παράνομη στρατιωτική επέμβαση της Τουρκίας στη βόρεια και ανατολική Συρία εις βάρος των συμμάχων των ΗΠΑ στην περιοχή, των Κούρδων.

Με νέα tweet ο στενότερος σύμμαχος του Προέδρου Τραμπ στο Κογκρέσο, Λίντσεϊ Γκράχαμ, ενημέρωσε ότι είναι σε συνεννόηση με τους εκπρόσωπους του Δημοκρατικού Κόμματος και συγκεκριμένα με τον Κρίστοφερ Τζ. Βαν Χόλεν ώστε να κατεβάσουν ψήφισμα που θα επιβάλλει:

1) Κυρώσεις στην Τουρκία και 2) αποπομπή της από το ΝΑΤΟ αν επέμβει στην Συρία κατά των Κούρδων.

«Και ελπίζω να μην ασκηθεί [προεδρικό] βέτο» καταλήγει στο tweet του ο Ρεπουμπλικάνος στάζοντας χολή κατά του Ντόναλντ Τράμπ.


.