GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ακυρώθηκε η συνάντηση Μητσοτάκη-Τραμπ! – Kαταιγιστικές εξελίξεις στις ΗΠΑ

Την ακύρωση της προγραμματισμένης συνάντησης του Ντόναλντ Τραμπ με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, ανακοίνωσε...





Την ακύρωση της προγραμματισμένης συνάντησης του Ντόναλντ Τραμπ με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος, μετά τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στις ΗΠΑ και την ανακοίνωση της Νάνσι Πελόζι για έρευνα που αφορά «προδοσία» του Ρεπουμπλικανού προέδρου.

Είναι άγνωστο προς το παρόν αν θα οριστεί εκ νέου συνάντηση του Αμερικανού προέδρου με τον Έλληνα πρωθυπουργό, ωστόσο οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο είναι ελάχιστες.

Η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, Νάνσι Πελόζι ανακοίνωσε ότι η Βουλή ξεκινά μια επίσημη έρευνα σε βάρος του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με το ερώτημα της παραπομπής, δηλώνοντας ότι κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου.

Η Βουλή, όπου την πλειοψηφία κατέχουν οι Δημοκρατικοί, θα εξετάσει αν ο Τραμπ επιδίωξε τη βοήθεια της Ουκρανίας για να δυσφημίσει τον Τζο Μπάιντεν, πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ και υποψήφιο για το χρίσμα των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές του 2020.

«Συνεπώς, σήμερα, ανακοινώνω ότι η Βουλή των Αντιπροσώπων προχωρά προς μια επίσημη έρευνα παραπομπής», δήλωσε η πρόεδρος της Βουλής, Δημοκρατική Νάνσι Πελόζι.

«Ο προέδρος πρέπει να λογοδοτήσει.
Κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου», πρόσθεσε.

Όλα αυτά «ακούγονταν» τις τελευταίες ώρες, όμως από τους «ψιθύρους» μέχρι να φτάσουμε στο να γίνει όντως έρευνα με σκοπό την καθαίρεση του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, υπάρχει μια… διαφορά.

Ο Τραμπ αντιδρά μέσω Twitter!

«Μια τόσο σημαντική μέρα στα Ηνωμένα Έθνη, τόση πολλή δουλειά και τόση επιτυχία, και οι Δημοκρατικοί εσκεμμένα έπρεπε να το καταστρέψουν και να το υποβαθμίσουν με περισσότερα έκτακτα δελτία από κυνήγι μαγισσών για τα σκουπίδια.
Τόσο κρίμα για την χώρα μας«, αναφέρει στην πρώτη του αντίδραση μέσω Twitter ο Τραμπ.

.

pentapostagma.gr