GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ο K.Μητσοτάκης στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ - Με «Gun N’ Roses» τον υποδέχτηκε η μπάντα του στρατού (live, βίντεο)

Επίσκεψη στα περίπτερα της 84ης ΔΕΘ πραγματοποιεί αυτή την ώρα ο Πρωθυπουργός, Κυριακός Μητσοτάκης, ενώ λίγο πριν συναντήθηκε με ...




Επίσκεψη στα περίπτερα της 84ης ΔΕΘ πραγματοποιεί αυτή την ώρα ο Πρωθυπουργός, Κυριακός Μητσοτάκης, ενώ λίγο πριν συναντήθηκε με μέλη της διοίκησης της έκθεσης.

Λίγη ώρα προτού πάει στη ΔΕΘ, ο κ. Μητσοτάκης συνάντησε τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, ο οποίος του έκανε δώρο μία γραβάτα, με το λογότυπο της πόλης.

Ο πρωθυπουργός εντυπωσιάστηκε από τη γραβάτα, αλλά δεν παρέλειψε να κάνει ένα σχόλιο που είχε σαν στόχο την προηγούμενη κυβέρνηση.
«Εμείς φοράμε γραβάτες…
Είναι ένα δώρο που αν το χάριζε αλλού δεν θα το εκτιμούσαν ιδιαίτερα», είπε με νόημα ο κ. Μητσοτάκης.

O Πρωθυπουργός καθώς περνούσε από το περίπτερο του Ηρακλή στην 84η ΔΕΘ, έλαβε δώρο μία φανέλα ΓΣ Ηρακλής, με το όνομα Κυριάκος και τον αριθμό 111, όσα τα χρόνια της ομάδας.

Ακόμα μία φανέλα δέχτηκε ο Πρωθυπουργός την ώρα που πέρασε από το περίπτερο του Άρη, ενώ παράλληλα συναντήθηκε με τον Θεόδωρο Καρυπίδη. 
Σε αυτή τη φανέλα αναγράφεται το Primer Mister και έχει τον αριθμό 1.

Ωστόσο, περνώντας από το περίπτερο του ΠΑΟΚ ο Πρωθυπουργός δέχτηκε μία πλακέτα με τον Δικέφαλο, και ανέφερε πως θα τα πουν το βράδυ.










.



.
Βίντεο: Στρατιωτικές επιδείξεις παρακολούθησε ο Μητσοτάκης

Στο περίπτερο του υπουργείου Εθνικής άμυνας τον πρωθυπουργό υποδέχτηκαν ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Παναγιωτόπουλος και η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων.

O κ. Μητσοτάκης παρακολούθησε στρατιωτικές επιδείξεις, καταρρίχησης και αναρρίχησης και ξεναγήθηκε στους χώρους του περιπτέρου.

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός κατευθύνθηκε στο περίπτερο της Πυροσβεστικής, όπου τον υποδέχτηκε ο υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Ο κ. Μητσοτάκης συνεχάρη τους πυροσβέστες για την τιτάνια προσπάθεια στην κατάσβεση των πυρκαγιών του καλοκαιριού και εξήρε την συμβολή του Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά.







Βίντεο: Η μπάντα του στρατού έπαιξε το Paradise City

Στο περίπτερο του υπουργείου Εθνικής Αμυνας περίμενε και μια ευχάριστη έκπληξη τον κ. Μητσοτάκη.
Η μπάντα του στρατού τον υποδέχθηκε παίζοντας το «Paradise City» των Gun N’ Roses.

Ο πρωθυπουργός, σε συνέντευξη πριν από τις εκλογές, είχε πει ότι είναι ένα από τα αγαπημένα τραγούδια του.


.

Μόλις έφτασε στη ΔΕΘ, ο κ. Μητσοτάκης είχε συνάντηση με το ΔΣ της ΔΕΘ και ακολούθησε η συνάντηση του πρωθυπουργού με το διοικητικό συμβούλιο των εργαζομένων στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης.
Ο πρόεδρος της ΔΕΘ, Τάσος Τζήκας και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας υποδέχθηκαν τον πρωθυπουργό, έξω από τα γραφεία της διοίκησης.

Εκεί περίμενε τον κ. Μητσοτάκη και ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, τον οποίο έσπευσε να χαιρετίσει ο πρωθυπουργός.

.
https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/802361_o-kmitsotakis-stis-egkatastaseis-tis-deth-me-gun-n-roses-ton