GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Ο αθλιος τεως δεν ειναι ο πρωτος που προστρεχει σε ασφαιρα του 1973 για να με σιγησει. Την εκπομπη αυτη, την επελεξαν ως οπλο...





Ο αθλιος τεως δεν ειναι ο πρωτος που προστρεχει σε ασφαιρα του 1973 για να με σιγησει. Την εκπομπη αυτη, την επελεξαν ως οπλο τους εναντιον μου, εχθροι αλλα ακομη και φιλοι.
Πρωτος, ο Δημητρης Μαρουδας (ενας δημοσιογραφισκος και τεως φιλος και συναδελφος στη "Μεσημβρινη") που ως υπουργος του Ανδρεα, χρηματοδοτησε την πρωτη "αναψηλαφηση" της εκπομπης απο μισθωτους δημοσιογραφους που μαλιστα την τιτλοφορησαν "ανακριση."
Ποτε δεν μου ζητηθηκε να πω τη δικη μου αποψη. 
Φοβος και τρομος μπας κι ακουστει.
Οταν, σαν στελεχος του ΑΝΤ1, εγινα επικινδυνος για το Mega, η τριανδρια Λαμπρακη - Μπομπολα - Τεγοπουλου διεπραξε ξανα το ιδιο αδικημα.
Μια fake "αναψηλαφηση" χωρις ομως ξανα να ζητηθει η παρουσια μου.
Το πιο εξωφρενικο: οταν εφυγα απο τον ΑΝΤ1, ο "προδομενος" φιλος Μινως Κυριακου, ανεθεσε και υλοποιησε ξανα, την "αναψηλαφηση" της εκπομπης. 
Απο τοτε, καθε φορα που επιχειρουσα να εκφρασω τη γνωμη μου, το μοτιβο των ΠΑΣΟΚαριστερων ηταν ιδιο, "μιλας κι εσυ που εκανες την εκπομπη του Πολυτεχνειου."


Επι Ν.Δ., ο ανοητος μετεπειτα υπουργος Πρωτοπαπαρας, κατεθεσε ερωτηση στη Βουλη, επειδη ειχα αναλαβει μια παραγωγη στην ΕΡΤ.
Το ανεξηγητο ειναι πως ενω στη συνεντευξη ειχαν μιλησει καπου δεκα φοιτητες και επαγγελματιες, στις "αναψηλαφησεις" τηλεορασης και Τυπου, εδιναν παντα συνεντευξεις οι ιδιοι δυο-τρεις, συμπωματικα μαλιστα μελη διαφορων κομματικων οργανωσεων, οπως ΚΝΕ κλπ.
Επι 46 χρονια, η αγκυλωση αυτη στους στρεβλους τους εγκεφαλους καλα κρατει.
Δεν εκανα επιτυχιες οπως την "Απαγωγη του Κράϊπε," δεν εφτιαξα τρια καναλια, δεν γυρισα 22 ταινιες (7 απ' αυτες στην Ελλαδα αλλα χωρις ουτε δραχμη κρατικου χρηματος) δεν εγραψα δυο αμερικανικες νουβελες, δεν πηρα διεθνη βραβεια, δεν ημουν ο ρεπορτερ διεθνων αποκλειστικοτητων, ημουν απλως για τους ιδεοληπτικους "ο Μαστορακης που εκανε την εκπομπη του Πολυτεχνειου."
Κι ας ειχα πισω μου 46 χρονια οπου δεν πηρα ποτε κρατικο χρημα, δεν αμελησα ποτε να πληρωνω τους φορους μου και τους συνεργατες μου, αλλα διαφημισα τη χωρα μου διεθνως και χωρις αμοιβη. 
Συμπερασμα ειναι πως εκεινοι που ακομη χρησιμοποιουν τετοια ασφαιρα, δεν εχουν κανενα επιχειρημα, δεν εχουν στοιχειωδη ηθικη δικαιοσυνης, αλλα επιδιδονται σε λογοκρισια μετα δολοφονιας χαρακτηρων επειδη ειναι ουσιαστικα και πρακτικα τυφλοι, κουφοι και ενοχοι ευνουχοι.
Μια επισκεψη στο FB του αθλιου τεως, θα σας πεισει.