GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου. Τα σημεία των καιρών που μάς δείχνουν ότι ζούμε σε ημέρες εσχατολογικές πυκ...




Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Τα σημεία των καιρών που μάς δείχνουν ότι ζούμε σε ημέρες εσχατολογικές πυκνώνουν, φτάνοντας όλο και πιο κοντά πλησίον τής μητέρας των μαχών.
Ο Θεός μάς προσδιόρισε μέσω τής Αποκάλυψης τού Ιωάννου και των Αγίων Προφητών Πατέρων μας την παγκόσμια τυραννία τού Αντίχριστου ως την ύστατη στιγμή τής κρίσεως ηθών και αξιών. 
Κι αυτή η ύστατη στιγμή ταυτίζεται απόλυτα με την παγκόσμια διακυβέρνηση τού σταυρωτή εβραιοσιωνισμού. 

Τα διακριτά σημεία τής επελάσεως τής παγκοσμιοποίησης των σατανάδων σιωνιστών νεοταξιτών είναι η τεχνητή πρόκληση πολέμων, η διασκόρπιση των αλλοθρήσκων λαθρογυρολόγων στα χριστιανικά κράτη, η οικονομική υποθήκευση των τέως ελεύθερων κρατών, η εξαγορά των λαών από τούς διεθνείς οικονομικούς ολιγάρχες, η κατάργηση των εθνικών κυριαρχιών, η εν τέλει κατάργηση των εθνικών συνόρων.
Διακριτά σημεία τής αντίχριστης παρακμής συνιστούν ακόμη η κανονικοποίηση τής ανηθικότητας, τής ομοφυλόφιλης ψευτοοικογένειας, τής πανθρησκείας των οικουμενιστών, τής δημιουργίας ενός ομογενοποιημένου πολυφυλετικού τύπου ανθρώπου χωρίς Θεό και Πατρίδα.
Και στο έσχατο σκαλοπάτι, ακολουθεί η παγκόσμια πτώχευση, ο παγκόσμιος πόλεμος και η ανακήρυξη όπως φρονεί ο σατανάς τής παγκόσμιας εξουσίας του.
Στο δε Ισραήλ εν μέσω εκλογών στήνεται το κτίσιμο τού τρίτου ναού τού Σολομώντος…
Τα σημεία των καιρών τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Κάποια από αυτά έχουν ξεκινήσει από χρόνους πολλούς πίσω. 

Αλλά οι διαχειριστές και εντολοδόχοι των νεοταξιτών σταυρωτήδων, πολιτικοί και επικοινωνιακοί θεσμοί τής αστικής δημοκρατίας και ψευτοανθρωπιστικοί οργανισμοί και οι ψευτορθόδοξοι οικουμενιστές ερμηνευτές τής δήθεν ισότητας των θρησκειών, φρόντισαν να καλύψουν τα ίχνη των ανθελλήνων, εαυτών και αλλήλων. 
Τώρα όμως η απόφαση για την εφαρμογή τής παγκόσμιας τυραννίας στην πράξη φανερώνει μέσα από την αφαίρεση των προσωπείων τούς ενόχους. 

Προσφάτως είδαμε την μήνυση ενός βουλευτή τής κυβερνώσας ΝΔ από κάποιον δικηγόρο, επειδή ο συγκεκριμένος βουλευτής αποκάλεσε τούς Σκοπιανούς ως Σκοπιανούς και όχι ως Βορειομακεδόνες.
Διότι η φιλελεύθερη παράταξη που έβρισκε ως κακή τάχα αλλά υποχρεωτική την Συμφωνία των Πρεσπών των αριστερών συνδαιτυμόνων της, προχωράει τώρα στην εφαρμογή της με την αναγνώριση «μακεδονικής» εθνότητας και γλώσσας.
Σκορπούν λοιπόν οι πολιτικοί τού καθεστώτος μειονότητες και συγκυριαρχίες σε βόρεια και νησιωτική Ελλάδα, με παρασκηνιακές κουβέντες και ανοικτές προδοτικές συμφωνίες. 

Στην Ήπειρο, στην Μακεδονία, στη Θράκη, στο Ανατολικό Αιγαίο, οι νεοταξίτες και οι Εφιάλτες βλέπουν Τσάμηδες, «μακεδόνες», «τούρκους» έως και τα Δωδεκάνησα. 
Όμως οι βάρβαροι των καιρών μας εισχωρούν και από μέσα και από έξω από τα σύνορα.
Κι έτσι αυξάνονται με ραγδαίους ρυθμούς οι είσοδοι των λαθρομεταναστών, τούς οποίους οι οηέδες «ανθρωπιστές» και οι μη κυβερνητικοί οργανισμοί τούς θέλουν ενσωματωμένους στην περιφέρεια, με επιδοματικό χρήμα και εργασιακή κάλυψη.
Δεν τούς θέλουν πλέον σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. 

Τώρα τα μεγάλα ρεύματα των ισλαμιστών, πάντα από Τουρκία προερχόμενα, τα θέλουν στην επαρχία, στα σημεία που έχουν αποδεχτεί οι Εφιάλτες ως μειονοτικά εδάφη που οδηγούνται εκτός Ελλάδος.
Οι Τούρκοι παράλληλα μιλούν για την πιθανότητα ενός νέου Αττίλα.
Εμφανίζουν χάρτες με την αρπαγή των ελληνικών νήσων τού Αιγαίου και μιλάνε ευθαρσώς για τουρκικά ζωτικά συμφέροντα στο Ελληνικό Αρχιπέλαγος και την Κύπρο μας. Προσφάτως μίλησαν για τουρκικούς πληθυσμούς, αναφερόμενοι όχι μόνο στους Έλληνες μουσουλμάνους τής Θράκης αλλά και των Δωδεκανήσων.
 Η δε ενίσχυση τού μουσουλμανικού στοιχείου με ξένους λαθρογυρολόγους και τζιχανιστές αφήνει ανοικτό το σενάριο τής εισβολής των Τούρκων στα πρότυπα τής Κύπρου, ως τάχα προστάτες τότε των μουσουλμάνων «Τουρκοκυπρίων» και σήμερα των ξένων εισερχομένων. 
Στο μεταξύ, στα τέλη τού φετινού Αυγούστου διεξήχθη σε γερμανική πόλη, μέσα σε κλίμα μυστικότητας για τον ειρηνικώς κατεχόμενο ελληνικό λαό, παγκόσμιο συνέδριο των θρησκευτικών ηγετών για την ένωση των θρησκειών σε μια Πανθρησκεία. 
Το δε ηλεκτρονικό φακέλωμα με τις αντίχριστες Κάρτες τού Πολίτη βρίσκεται στο τελικό του στάδιο. Στο συνέδριο αυτό συμμετείχε εκ μέρους τής Ορθοδοξίας μας ο οικουμενιστής Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος. 
Σ’ αυτό έγινε επίκληση στους στημένους θρησκευτικούς πολέμους των νεοταξιτών εισβολέων και των συμφερόντων τους που σκορπούν τη βία ως διωκόμενη ανθρωπομάζωξη και στην «ειρηνική» συνύπαρξη των λαών που θα φέρει η ένωση των θρησκειών μαζί με την πτώση των συνόρων που φέρνουν οι πολιτικοί βραχίονες τού νεοταξισμού. 
Την ίδια στιγμή οι νεοταξίτες σατανάδες προωθούν την σύγκλιση παγκόσμιου συνεδρίου για την αντιμετώπιση τής κλιματικής αλλαγής που σκορπούν οι ίδιοι με την δηλητηρίαση τού περιβάλλοντος. 
Αλόγιστη και στοχευμένη χρήση τεχνητών ρύπων, αεροψεκασμοί με χημικές ουσίες, τεχνητές πυρκαγιές και αποψίλωση τού πράσινου, μείωση τού οξυγόνου, τεχνητές σεισμικές διαταραχές, όλα τα σκοτεινά στρατηγήματα των εραστών τού διαβόλου υπηρετούν την συγκέντρωση των ενεργειακών πηγών τού πλανήτη στα χέρια τής αντίχριστης ελίτ που ασκεί την οικονομική κηδεμονία των λαών.
Στην δε Πατρίδα μας Ελλάδα, οι ίδιοι σταυρωτήδες με την επίκληση πλαστών χρεών έχουν ήδη δεσμεύσει τεράστια αποθέματα πλούτου για να στρατοπεδεύσουν στην κατερειπωμένη γη μας, ώστε να μην κινδυνέψουν από το σήκωμα τού Ελληνισμού. 

Όμως η παγκόσμια διακυβέρνηση δεν μπορεί να έρθει με ειρηνικά μέσα, διότι οι λαοί έχουν μέσα τους το ένστικτο τής αυτοσυντήρησης και τής ελευθερίας. 
Ειδικότερα ο ελληνικός λαός έχει μέσα του το μύρο τού Αποστολικού και Εκπολιτιστικού λαού που μάς έδωσε ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός μας, ώστε να επιστρέψουμε στις κλεμμένες Ελληνικές Πατρίδες και να διαδώσουμε την Θεία Αλήθεια με την Ορθοδοξία και τον Πανελληνισμό μας.
Αυτό που έρχεται είναι η παγκόσμια χρεοκοπία. Έρχεται μαζί με την κρίση των αξιών και την λαθρομετανάστευση.

Η απόσυρση των τραπεζικών κεφαλαίων θα φέρει την κοινωνική αναταραχή.
Τότε θα κινηθεί το παρακράτος των αναρχοπρακτόρων και των λαθροεισβολέων. 
Οι Τούρκοι θα σπρωχθούν να δράσουν σε βάρος μας. 
Ο πόλεμος σ’ αυτήν την περίπτωση είναι εύκολος μα και γενικευμένος.
Διότι μόλις φτάσουν λίαν συντόμως τα πράγματα εκεί, τότε οι αμερικανοί και οι ρώσοι θα βρεθούν αντιμέτωποι, διότι η παγκόσμια ισορροπία περνάει από τα νερά μας για γεωπολιτικούς και γεωφυσικούς λόγους, όπως σε κάθε παγκόσμια σύρραξη.
Η Ελλάς δεν μπορεί να επιβιώσει ως θεραπαινίδα τού μισητή Θεού και Ανθρώπου.
Η Ελλάς είναι ο πρόμαχος τής Πίστης και τής Ελευθερίας. 

Οι Έλληνες είμαστε οι υπερασπιστές τής Θείας Νομοτέλειας.
Δεν σκορπούμε τη Φυλή μας. 
Απλώνουμε την Ελληνική Φυλή σε όλα τα εδάφη τα πατρογονικά, κάνουμε τα ιερά μας χώματα κάστρο και πολεμίστρα και μηχανισμό αναγεννήσεως τής Ιερής Ελλάδος.
Πλούτο ξένο δεν χρειαζόμαστε.
Ελληνικά χέρια χρειαζόμαστε.
Αυτά κάνουν την Ελλάδα αυτάρκη, αυτά κάνουν την Ελλάδα εθνικά κυρίαρχη και εδαφικά μεγάλη. 

Ο Εθνικισμός των Ελλήνων και η Ορθοδοξία μας δεν χρειάζονται τεμαχισμούς.
Χρειάζονται ενωτική μαγιά για τη σύμπτυξη τού Ελληνισμού σε ένα σιδηρόφρακτο και αδιαίρετο σώμα.
Αναμονή καμία.
Ανοχή ουδεμία.
Βλέπω και μετρώ τις αποφάσεις μου.
Η ελληνική αναγέννηση είναι η λύση για τη συντριβή και τον αφανισμό των παγκοσμιοποιητών. 
Η ένωση των Πανελλήνων και η στερέωση τής Ελληνοορθοδοξίας.
Η έλευση τού Ελληνορθόδοξου Εθνικοκοινωνισμού ως πολιτικού διευθυντηρίου και κοινωνικής διάρθρωσης.
Η απομάκρυνση διεθνισμού, αθεΐας και ξένων σωμάτων. 
Η στρατιωτική ατσάλινη θωράκιση.
Τα απόνερα των νεοταξιτών να μείνουν μακριά μας. 
Οι εχθροί μας να πνιγούν στο μίσος τους. 
Και τότε η Ελλάς η δική μας θα μεγαλώσει, γυρνώντας στις προαιώνιες εστίες της.