GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Η ΕΡΤ παρουσίασε ένα ντοκυμαντέρ σχετικά με τους πρόσφυγες της Μ.Ασίας

Η ανόητη @@@@@@@@ @@@@@@@, που έκανε την παρουσίαση και την αρχισυνταξία, συγκρίνει εμμέσως πλην σαφώς, τους Έλληνες πρόσφυγες ...




Η ανόητη @@@@@@@@ @@@@@@@, που έκανε την παρουσίαση και την αρχισυνταξία, συγκρίνει εμμέσως πλην σαφώς, τους Έλληνες πρόσφυγες της Μ.Ασίας που «εισέβαλαν» στην Ελλάδα με τους εισβολείς λαθρομετανάστες. Ξεχνά οτι εκείνοι εκδιώχθηκαν απο τα παράλια της Μ.Ασίας με υπαιτιότητα του Ελληνικού στρατεύματος.

Ξεχνά οτι όσοι δεν έφτασαν με τα πρώτα καράβια ήρθαν με ανταλλαγή πληθυσμού, όπου τους επιβλήθηκε η εγκατάλειψη της χώρας και της περιουσίας τους.
Συγκρίνει, εμμέσως πλην σαφώς, τις παροχές που τους δόθηκαν για να ξαναστήσουν την ζωή τους, με τις παροχές που δίνονται στους σημερινούς μετανάστες, προσπερνώντας το γεγονός οτι καταρχήν εκείνοι ήταν Έλληνες και δεύτερον οτι η χώρα μας έφταιγε για την κατάντια τους, άρα τους τις χρωστούσαν και με το παραπάνω.
Το προσφυγικό πρόβλημα το 1922 ήταν αποτέλεσμα μιας ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ.
Της δικής μας εθνικής καταστροφής, που εμείς την προκαλέσαμε.
Της ίδιας που θα υποστούμε αν συνεχίσουμε να συγκρίνουμε τους λαθροεισβολείς με τους πρόσφυγες της Μ.Ασίας ή της Κύπρου.
Οποιαδήποτε σύγκριση, ακόμα κι ως υπονοούμενο, των σημερινών λαθροεισβολαίων με τους πρόσφυγες της Μ.Ασίας, είναι εξοργιστική.
Το Συριζαϊκό παραμύθι πρέπει να τελειώνει.

Mersina Papadopoulou
infognomonpolitics.blogspot.com