GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Σοκάρουν τα όσα έζησε ο Αρχιφύλακας – Τα 6 φρικιαστικά λεπτά της «απαγωγής», το ξύλο με μανία και τα μαχαιρώματα

Για έξι λεπτά και μέχρι να έρθουν ενισχύσεις, ο Αρχιφύλακας Γιάννης Π. είχε απαχθεί από ομάδα νεαρών Τα όσα έζησε ο Αρχιφύλακας ...



Για έξι λεπτά και μέχρι να έρθουν ενισχύσεις, ο Αρχιφύλακας Γιάννης Π. είχε απαχθεί από ομάδα νεαρών

Τα όσα έζησε ο Αρχιφύλακας της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. χθες βράδυ μετά τη λήξη του αγώνα ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ θυμίζουν ταινία θρίλερ.
Η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. με επικεφαλής τον Αρχιφύλακα Γιάννη Π. βρισκόταν σε μέτρα τάξης στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, για το ενδεχόμενο συμπλοκής οπαδών διαφορετικών ομάδων.

Λίγα λεπτά μετά τις 10:30 το βράδυ της Κυριακής, η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. εγκλωβίζεται από ομάδα νεαρών που έφεραν καδρόνια.
Αφού τους κάνουν επίθεση καταστρέφοντας τις υπηρεσιακές μοτοσυκλέτες, «απαγάγουν» τον Αρχιφύλακα και τον βάζουν στον σύνδεσμο που βρίσκεται επί της Λ. Δεκελείας.

Τα όσα ακολούθησαν είναι πραγματικά φρικιαστικά.
Ο Αρχιφύλακας δέχεται άνανδρη επίθεση από τουλάχιστον 40 άτομα.
Του σπάνε τουλάχιστον 4 δόντια, τον χτυπάνε με μανία σε όλο του το κορμί, ενώ ένας του καταφέρνει μαχαιριά στο πόδι που ευτυχώς δεν βρήκε αρτηρία.

Για έξι λεπτά ο Αρχιφύλακας έζησε το απόλυτο μαρτύριο

Για έξι λεπτά τον χτυπούσαν χωρίς έλεος, του προκάλεσαν κατάγματα σε όλο του το κορμί και τον μαχαίρωσαν.
Δεν θα σταματούσαν να τον χτυπάνε αν δεν έφτανε στο σημείο ισχυρή αστυνομική δύναμη για να απεγκλωβίσει και να σώσει τον άτυχο Αρχιφύλακα που έγινε έρμαιο στα χέρια νεαρών χούλιγκαν.


Να σημειώσουμε πως ο Αρχιφύλακας τον Ιούλιο του 2018 βρέθηκε στην πύρινη κόλαση στο Μάτι Αττικής, όπου συνέδραμε μαζί με άλλους συναδέλφους του για να σωθούν δεκάδες πολίτες.

Βαριά τραυματισμένος ο Αρχιφύλακας μεταφέρθηκε με περιπολικό στο 401 ΓΣΝΑ όπου νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος.

Την ίδια ώρα, αναφορά σε «επικίνδυνες» εντολές από την πλευρά της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. κάνει, με ανάρτησή του ο πρόεδρος του Σωματείου Ειδικών Φρουρών.
Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων:

«Το «ποδόσφαιρο» μας γέμισε σήμερα αγωνία και άγχος αλλά για τον αν τελικά θα επιζήσουν οι τρεις Συνάδελφοι της ΔΙΑΣ που κατάφεραν να βγουν ζωντανοί από το μακελειό και τη σφαγή των χουλιγκάνων, και να διακομισθούν μαχαιρωμένοι στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.
Ευτυχώς δεν κινδυνεύει η ζωή κανενός συναδέλφου,ο Γιάννης Π. παρότι κατάφερε να βγει αλώβητος από τις φονικές φωτιές στο Μάτι που πήγε να σώσει ανθρώπινες ζωές, κατακρεουργήθηκε από μαχαιριές » οπαδών» σε αγώνα ποδοσφαίρου.
Οι άλλοι δύο συνάδελφοι με πολλά τραύματα σε όλο τους το σώμα εκτός κινδύνου κι αυτοί.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α είναι στο Νοσοκομείο δίπλα τους από την πρώτη στιγμή συμπαραστεκόμενο στον πόνο των τραυματισμένων συναδέλφων.
Λίγο πριν είχαν στήσει ενέδρα σε άλλους συναδέλφους της ΔΙΑΣ και περιπολικών προκαλώντας ελαφρύς τραυματισμούς στους εκεί συναδέλφους και καταστρέφοντας υπηρεσιακά οχήματα

Οι συνάδελφοι της ΔΙΑΣ βρεθηκαν στο «στόμα του λύκου» εκτός αποστολής ,άσχετοι υπηρεσιακά με το οπαδικό έγκλημα, με εντολές που πρέπει να διερευνηθούν, μόνο έτσι δεν θα καταλήξουμε και σε ακόμη χειρότερα.
Οι προσαγωγές που ορισμένοι θέλουν με αυτές ,να δικαιολογούν την ανεπάρκεια των μη συλλήψεων έχουν όριο τη διακινδύνευση ανθρωπίνων ζωών».

.
Διαβάστε περισσότερα για τα Σώματα Ασφαλείας στο www.policenews.eu

.