GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Υπόθεση Παναγιώτη - Ραφαήλ: Οι γονείς ζητούν οικονομική βοήθεια από τους πολίτες! 3 εκ. ευρώ στοιχίζει η θεραπεία

Μετά την ντροπιαστική απόφαση που έλαβε το συμβούλιο του ΕΟΠΥΥ, να απορρίψει το αίτημα για μετάβαση του Παναγιώτη - Ραφαήλ στην...




Μετά την ντροπιαστική απόφαση που έλαβε το συμβούλιο του ΕΟΠΥΥ, να απορρίψει το αίτημα για μετάβαση του Παναγιώτη - Ραφαήλ στην Αμερική ώστε να λάβει τη μοναδική γονιδιακή θεραπεία για την πάθηση του, οι γονείς του εξέδωσαν νέα ανακοίνωση στο facebook ζητώντας οικονομική βοήθεια από τους πολίτες.




Οι τραπεζικοί λογαριασμοί που έδωσαν στη δημοσιότητα είναι οι ακόλουθοι:

Όνομα: ΓΛΩΣΣΙΩΤΗΣ
ALPHA BANK
Αρ. Λογαρισμού: 121 00 2002 008467
IBAΝ: GR2501401210121002002008467
Δικαιούχος: MDA Ελλάς

EΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Αρ. Λογαρισμού: 720 / 48001175
IBAN: GR3901107200000072048001175
Δικαιούχος: MDA Ελλάς

Σημειώνεται ότι τα έξοδα νοσηλείας του μικρού Παναγιώτη - Ραφαήλ στην Αμερική ανέρχονται στα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Επίσης, πριν λίγες ώρες, ανακοινώθηκε ξαφνικά από τον Πανευβοϊκό Σύλλογο Κακοποιημένης Γυναίκας & Παιδιού «Ο Καλός Σαμαρείτης», ο οποίος δηλώνει μη κερδοσκοπικός οργανισμός και διοργανώνει συναυλίες σχεδόν κάθε χρόνο για την αγορά όπως λέει, ενός ιατρικού μηχανήματος στο νοσοκομείο Χαλκίδας, ότι τα έσοδα των συμμετοχών στο 6ο Λαϊκό Δρόμο «Chalkida Bridges Half Marathon» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019, να διατεθούν για την σωτηρία του μικρού Παναγιώτη -Ραφαήλ, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Πρόκειται για μία αθλητική εκδήλωση την οποία διοργανώνουν επίσης ο Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας, ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ, και η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Αν. Στερεάς & Εύβοιας.

Αρκετοί χειροκρότησαν αυτή την κίνηση του «Καλού Σαμαρείτη» που έδειξε ξαφνικό φιλανθρωπικό ενδιαφέρον χρησιμοποιώντας τα χρήματα των συμμετεχόντων, ωστόσο είναι ανούσια καθώς δεν λύνει το πρόβλημα.

Ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι δεν πρόκειται να μαζευτεί μεγάλο χρηματικό πόσο, ώστε να βοηθηθεί ο μικρός Παναγιώτης - Ραφαήλ και να ταξιδέψει στην Αμερική και να λάβει την θεραπεία.

Ο μόνος που μπορεί να βοηθήσει πραγματικά και υποχρεούται να το κάνει είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός και το Υπουργείο Υγείας ώστε να αναλάβει το κράτος τα έξοδα της συγκεκριμένης θεραπείας. Όπως επίσης κάποιοι εφοπλιστές που έχουν την οικονομική ευχέρεια να βοηθήσουν.

Είναι ευχή όλων να μαζευτεί το ποσό που απαιτείται στους τραπεζικούς λογαριασμούς που έδωσαν στη δημοσιότητα οι γονείς του παιδιού.


https://www.eviazoom.gr/2019/09/ypothesi-panagioti-rafail-oi-goneis-zitoun.html?m=1&fbclid=IwAR2TnCYzn9NCj8UV7EPxLJL4hShCBWxLm8XD51qhlIvxXOL3fLDvD_6M2mY