GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Στους «16» η «γαλανόλευκη»: Νίκησε τη Νέα Ζηλανδία με 103-97 – Το Σάββατο το μεγάλο ραντεβού με τις ΗΠΑ

Η Εθνική μας ομάδα επικράτησε της Νέας Ζηλανδίας με σκορ 103– 97 και εξασφάλισε την πρόκριση στις 16 κορυφαίες ομάδες του Παγκο...



Η Εθνική μας ομάδα επικράτησε της Νέας Ζηλανδίας με σκορ 103– 97 και εξασφάλισε την πρόκριση στις 16 κορυφαίες ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι παίκτες του Θανάση Σκουρτόπουλου με μπροστάρη τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, έκαναν το καθήκον τους, νίκησαν με τη Νέα Ζηλανδία και προκρίθηκαν μαζί με την Βραζιλία έχοντας ρεκόρ 2-1, που θα το μεταφέρουν στην επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσουν τις ΗΠΑ και την Τσεχία.






Η «επίσημη αγαπημένη» είχε συνεχώς το προβάδισμα στο σκορ και παρότι οι Νεοζηλανδοί ήταν στενός… κορσές, οι Έλληνες παίκτες δεν αγχώθηκαν και έφτασαν στο «ροζ» φύλλο.

Καλύτερος παίκτης της Εθνικής ήταν ο Γιάννης τελειώνοντας το ματς με 24 πόντους, 19 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ενώ από κοντά σε εμφάνιση ήταν ο Παπαπέτρου με 16 και κρίσιμα τρίποντα, όπως και ο Καλάθης με 14 και αυτός με σημαντικά καλάθια στο τελευταίο δεκάλεπτο. Εξαιρετικός οργανωτικά και ο Σλούκας, πολύ καλός και ο Πρίντεζης.

Από πλευράς Νέας Ζηλανδίας ο απόλυτος πρωταγωνιστής ήταν ο Κόρεϊ Γουέμπστερ, ο οποίος είχε 31 πόντους με το απίστευτο… 7/11 τρίποντα!

Το Σάββατο κόντρα στις ΗΠΑ ξεκινούν οι υποχρεώσεις της Ελλάδας στην φάση των «16».
.