GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Οι 12 χιλιάδων ετών τεράστιες υπόγειες σήραγγες είναι πραγματικές και επεκτείνονται από τη Σκωτία στη Δυτική Αρμενία

Είναι δυνατόν οι αρχαίοι πολιτισμοί να ήταν διασυνδεμένοι πριν από χιλιάδες χρόνια; Σύμφωνα με χιλιάδες υπόγειες σήραγγες που ...




Είναι δυνατόν οι αρχαίοι πολιτισμοί να ήταν διασυνδεμένοι πριν από χιλιάδες χρόνια;
Σύμφωνα με χιλιάδες υπόγειες σήραγγες που επεκτείνονται από τη Βόρεια Σκωτία προς τη Μεσόγειο, η απάντηση είναι ένα μεγάλο ναι.
Ενώ ο λόγος πίσω από αυτές τις εξελιγμένες σήραγγες παραμένει ένα μυστήριο, πολλοί ειδικοί πιστεύουν ότι αυτό το τεράστιο δίκτυο 12.000 ετών χτίστηκε ως προστασία έναντι των θηρευτών και άλλων κινδύνων πριν από 12.000 χρόνια.
Ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν ότι αυτές οι μυστηριώδεις σήραγγες χρησιμοποιήθηκαν ως αυτοκινητόδρομοι σύγχρονης διάρκειας, επιτρέποντας τη μετάβαση των ανθρώπων και τη σύνδεσή τους με μακρινά μέρη σε όλη την Ευρώπη.



Στο μυθιστόρημα "Τα μυστικά της υπόγειας πόρτας σε έναν αρχαίο κόσμο" (Γερμανικός τίτλος: Tore zur Unterwelt) Ο γερμανός αρχαιολόγος Δρ Heinrich Kush δηλώνει ότι υπάρχουν αποδείξεις τεράστιων υπόγειων σηράγγων κάτω από δεκάδες νεολιθικούς οικισμούς σε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο.
Αυτές οι τεράστιες σήραγγες αναφέρονται συχνά ως αρχαίοι αυτοκινητόδρομοι.
Σύμφωνα με τον Δρ. Kusch, το γεγονός ότι πολλές από αυτές τις σήραγγες εξακολουθούν να υπάρχουν σήμερα, μετά από 12.000 χρόνια δείχνει ότι οι σήραγγες πρέπει να είναι τόσο πολύπλοκες όσο και τεράστιες.
"Σε όλη την Ευρώπη υπήρχαν χιλιάδες από αυτούς λέει ο Δρ Kusch," στη Γερμανία έχουμε ανακαλύψει εκατοντάδες μέτρα υπόγειων σηράγγων.
Στην Αυστρία βρήκαμε ακόμα άλλες εκατοντάδες. Αυτές οι υπόγειες σήραγγες μπορούν να βρεθούν παντού στην Ευρώπη και υπάρχουν χιλιάδες από αυτές », δήλωσε ο γερμανός αρχαιολόγος.
Ενώ μερικές από τις σήραγγες είναι σχετικά μικρές - μερικές από αυτές έχουν πλάτος πλάτους ενός μέτρου, υπάρχουν και άλλες σήραγγες που βρέθηκαν με τους υπόγειους θαλάμους και τους αποθηκευτικούς χώρους.


Το γεγονός ότι αυτές οι σήραγγες έχουν βρεθεί σημεία προς απίστευτη αρχαία ευρηματικότητα που δεν είναι τίποτε άλλο από αυτό που μας λένε τα ιστορικά βιβλία σήμερα.
Η αρχαία ανθρωπότητα είχε τις γνώσεις και τα εργαλεία για να χτίσει σύνθετες δομές πριν από δέκα χιλιάδες χρόνια.
Αποδεικτικά στοιχεία είναι οι πυραμίδες της Βοσνίας στην Ευρώπη και οι απίστευτες υπόγειες σήραγγες που εκτείνονται για χιλιόμετρα.
Ο Δρ Kusch δηλώνει ότι «Σε όλη την Ευρώπη υπήρχαν χιλιάδες από αυτές τις σήραγγες - από το βορρά στη Σκωτία μέχρι τη Μεσόγειο.
Είναι διάσπαρτα με γωνίες, σε ορισμένα σημεία είναι μεγαλύτερο και υπάρχει καθίσματα ή θάλαμοι αποθήκευσης και δωμάτια. Δεν συνδέονται όλοι, αλλά μαζί, είναι ένα τεράστιο υπόγειο δίκτυο ».
Η Καππαδοκία στη Δυτική Αρμενία (σύγχρονη Τουρκία) είναι ένα άλλο απίστευτο παράδειγμα.
Η υπόγεια πόλη Derinkuyu είναι ένα άλλο κομμάτι αποδεικτικών στοιχείων που δείχνει προς την τελειότητα και τις μακρόχρονες μεθόδους κατασκευής των προγόνων μας.
Η υπόγεια πόλη Derinkuyu είναι ίσως ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα στην κατασκευή υπόγειων οικοδομών μαζί με το τεράστιο δίκτυο των σηράγγων.
Τα γεωλογικά χαρακτηριστικά της πέτρας από το Derinkuyu είναι κάτι πολύ σημαντικό. είναι πολύ μαλακή.
Έτσι, οι αρχαίοι εργολάβοι του Derinkuyu έπρεπε να είναι πολύ προσεκτικοί όταν οικοδομούν αυτούς τους υπόγειους θαλάμους παρέχοντας αρκετή δύναμη πυλώνων για να στηρίξουν τα παραπάνω πατώματα. αν αυτό δεν είχε επιτευχθεί, η πόλη θα είχε καταρρεύσει, αλλά μέχρι στιγμής, οι αρχαιολόγοι δεν βρήκαν στοιχεία για τα «σπηλαία» στο Derinkuyu.


Άλλα αρχαία μνημεία όπως το Gobekli Tepe είναι περισσότερα κομμάτια σημαντικών στοιχείων που δείχνουν απίστευτες δεξιότητες και γνώσεις από ανθρώπους που κατοικούσαν στον πλανήτη μας πριν από δέκα χιλιάδες χρόνια.
οι σήραγγες της Δυτικής Αρμενίας σύμφωνα με τον Δρ. Kusch, συχνά οικοδομήθηκαν παρεκκλήσια στις εισόδους των υπόγειων σηράγγων, επειδή η Εκκλησία φοβόταν την πατροπαράδοτη κληρονομιά που είχαν οι σήραγγες και όπως και πολλά άλλα, η εκκλησία ήθελε να σιγουρεψει να κρατηθούν οι σήραγγες μυστικό.
Σε μερικές από τις σήραγγες έχουν ανακαλυφθεί κείμενα που αναφέρονται σε αυτές τις υπόγειες σήραγγες ως πύλες στον κάτω κόσμο κάτω κόσμο.