GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

O ΥΕΘΑ βράβευσε το λοχία που έσωσε κρεμασμένο άνδρα από μπαλκόνι στην Ξάνθη

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Νικόλαος Παναγιωτόπουλος  κατά την επίσκεψή του στην έδρα του Δ΄Σώματος Στρατού στην Ξάνθη, τίμησε τ...




Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Νικόλαος Παναγιωτόπουλος κατά την επίσκεψή του στην έδρα του Δ΄Σώματος Στρατού στην Ξάνθη, τίμησε τον ΕΠΟΠ Λοχία (ΠΖ) Χρήστο Γκιαουράκη

Άμεση ήταν η αντίδραση της πολιτικής ηγεσίας στο άκουσμα της ειδήσεως ότι προ ημερών ένας Επαγγελματίας Οπλίτης του Στρατού Ξηράς είχε σώσει χάρη στην άμεση ενέργειά του και αντίδραση τη ζωή ενός πολίτη.

Έτσι λοιπόν σήμερα, μετά το πέρας της ενημερώσεως που είχε ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Νικόλαος Παναγιωτόπουλος κατά την επίσκεψή του στην έδρα του Δ΄Σώματος Στρατού στην Ξάνθη, τίμησε τον ΕΠΟΠ Λοχία (ΠΖ) Χρήστο Γκιαουράκη ο οποίος πριν από λίγες ημέρες έσωσε τη ζωή πολίτη, ο οποίος υπέστη καρδιακό επεισόδιο, καθώς βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού του, στην Ξάνθη.
Ο Υπουργός συνεχάρη τον υπαξιωματικό για την ανδρεία και το θάρρος που επέδειξε προκειμένου να σώσει τον πολίτη που βρισκόταν σε κίνδυνο, γεγονός που αποδεικνύει εμπράκτως την υψηλή αίσθηση του καθήκοντος και της συνεισφοράς προς το κοινωνικό σύνολο από τους υπηρετούντες στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σε χρόνο ρεκόρ – έτσι άλλωστε όπως αρμόζει σε τέτοιες περιπτώσεις – βράβευση του ηρωικού ΕΠΟΠ πραγματοποιήθηκε ενώπιο του συνόλου σχεδόν της στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας, ήτοι των Αρχηγών ΓΕΕΘΑ Πτεράρχου (Ι) Χρήστου Χριστοδούλου και ΓΕΣ Αντιστράτηγου Γεώργιου Καμπά, καθώς και των Διοικητών της 1ης Στρατιάς και του Δ’ΣΣ Αντιστρατήγων Κωνσταντίνου Φλώρου και Χαράλαμπου Λαλούση αντιστοίχως.

lawandorder.gr