GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Στην Αθήνα αύριο ο πρώην Πατριάρχης Ιεροσολύμων Ειρηναίος

Στο τέλος του φαίνεται να φτάνει ο «Γολγοθάς» του πρώην Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Ειρηναίου, μετά το προσωπικό ενδιαφέρον και...




Στο τέλος του φαίνεται να φτάνει ο «Γολγοθάς» του πρώην Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Ειρηναίου, μετά το προσωπικό ενδιαφέρον και φροντίδα που επέδειξε ο υφυπουργός Εξωτερικών για θέματα ομογένειας κ. Αντώνης Διαματάρης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Πρακτορείου Ορθοδοξία, ο πρώην Πατριάρχης φθάνει αύριο στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος από το Τελ Αβίβ.

Εκεί θα τον υποδεχθούν από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών ο νέος διευθυντής της Εκκλησιαστικής Κεντρικής Υπηρεσίας Οικονομικών (ΕΚΥΟ) Αρχιμανδρίτης Νικόδημος Φαρμάκης.
Εν συνεχεία θα μεταβεί σε ιδιωτική κλινική και σε φυσικοθεραπευτικό κέντρο προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις, πριν μεταβεί στο Κέντρο Γεροντολογίας και Προνοιακής Υποστηρίξεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Άγιος Πορφύριος», στο Δήλεσι Βοιωτίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα έξοδα μεταφοράς, ιατρικών εξετάσεων και παραμονής του πρώην Πατριάρχη στην Ελλάδα καλύπτονται αποκλειστικά από το υπουργείο Εξωτερικών και την Αρχιεπισκοπή Αθηνών.


orthodoxianewsagency.gr