GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Δύο συλλήψεις για εμπρησμούς σε Καλαμάτα και Πύργο

Στη σύλληψη δύο ατόμων που κατηγορούνται για πρόκληση εμπρησμού από πρόθεση σε Καλαμάτα και Πύργο, προχώρησαν οι αρμόδιες αρχ...





Στη σύλληψη δύο ατόμων που κατηγορούνται για πρόκληση εμπρησμού από πρόθεση σε Καλαμάτα και Πύργο, προχώρησαν οι αρμόδιες αρχές, χθες και σήμερα.

Συγκεκριμένα, σήμερα συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ένας 52χρονος , ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση, για διαδοχικές εστίες πυρκαγιάς σε δασική έκταση στην Παλαιά Εθνική Οδό Καλαμάτας – Τριπόλεως και σε ξερά χόρτα σε πρανές της Παλαιάς Εθνικής Οδού Τσακώνας – Καλού Νερού, του δήμου Οιχαλίας, στη Μεσσηνία. 

Η προσαγωγή του φερόμενου ως δράστη πραγματοποιήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. και εν συνεχεία, η σύλληψή του από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας.
Για την υπόθεση ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Αντιεισαγγελέας.

Χθες, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, συνελήφθη και ένας 58χρονος , ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση, για την πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στην Παλαιοβαρβάσαινα του δήμου Πύργου, στην Ηλεία.

Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου, με την συνδρομή κλιμακίου Κ.Α.Ε.Ε Δυτικής Ελλάδας. Ενημερώθηκε σχετικά ο αρμόδιος Εισαγγελέας.