GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ματέο Σαλβίνι - Αν η Λέγκα γίνει κυβέρνηση θα μειώσουμε τους φόρους για όλους

Στόχος μιας κυβέρνησης της Λέγκας θα είναι η μείωση των φόρων, λέει ο επικεφαλής του κόμματος, Ματέο Σαλβίνι. Η μείωση τω...




Στόχος μιας κυβέρνησης της Λέγκας θα είναι η μείωση των φόρων, λέει ο επικεφαλής του κόμματος, Ματέο Σαλβίνι.

Η μείωση των φόρων ανεξάρτητα από τους δημοσιονομικούς κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα είναι ο στόχος μιας νέας ιταλικής κυβέρνησης με επικεφαλής τη Λέγκα, δήλωσε σήμερα ο Ματέο Σαλβίνι μετά την κατάθεση από το κόμμα του πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης στην οποία συμμετέχει και το ίδιο.

«Θα μειώσουμε τους φόρους για τους εργαζόμενους και τους επιχειρηματίες», είπε ο Σαλβίνι σε ένα συλλαλητήριο στη νοτιοανατολική περιφέρεια Απουλία η οποία μεταδόθηκε απευθείας (live streaming) μέσω Facebook.

«Ο στόχος της επόμενης κυβέρνησης είναι να ορίσει έναν φορολογικό συντελεστή 15% για πολλούς Ιταλούς.
Αν η Ευρωπαϊκή Ένωση μας αφήσει να το κάνουμε τόσο το καλύτερο, αν όχι θα το κάνουμε έτσι κι αλλιώς», είπε.

Ο Σαλβίνι πιστεύει πως με την πρόταση μομφής, η Ιταλία θα οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές και θα γίνει ο ίδιος ο νέος ηγέτης της χώρας.

Οι επικεφαλής των πολιτικών ομάδων στην ιταλική Γερουσία θα συναντηθούν τη Δευτέρα προκειμένου να ορίσουν μια ημερομηνία για τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας επί της πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης, ανέφερε σήμερα το γραφείο Τύπου της άνω βουλής του ιταλικού κοινοβουλίου.