GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

«Βόμβες» των Ρώσων φαρσέρ: «Ο Τσίπρας βοηθούσε για την αυτοκεφαλία της “Μακεδονικής Εκκλησίας”» – Ο Ζόραν «έκαψε» τον Αλέξη

Nέες αποκαλύψεις που τινάζουν στον αέρα την προηγούμενη Κυβέρνηση έρχονται στο φως της δημοσιότητας! Εάν τελικά υπάρχουν νό...

Nέες αποκαλύψεις που τινάζουν στον αέρα την προηγούμενη Κυβέρνηση έρχονται στο φως της δημοσιότητας!
Εάν τελικά υπάρχουν νόμοι και εάν η νέα Κυβέρνηση επιθυμεί να φέρει την κάθαρση, θα πρέπει άμεσα να προχωρήσει σε διαδικασίες-εξπρές.

Όσα ανέφερε ο Ζόραν Ζάεφ για τον Αλέξη Τσίπρα αποκάλυψε ένας εκ των δύο Ρώσων φαρσέρ που στο τελευταίο τους «χτύπημα» έπεισαν τον πρωθυπουργό των Σκοπίων ότι συνομιλεί με τον Ποροσένκο και τον Στόλτενμπεργκ.

Δύο διάσημοι Ρώσοι φαρσέρ κατόρθωσαν να μιλήσουν με τον Ζόραν Ζάεφ, καθώς υποδύθηκαν τον πρώην πρόεδρο της Ουκρανίας, Πέτρο Ποροσένκο, ενώ σε ένα από τα τηλεφωνήματα ο Ζάεφ νόμιζε ότι μιλούσε με τον γ.γ. του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ.

Στις συνομιλίες με τον Ζάεφ που οι Ρώσοι φαρσέρ έδωσαν στη δημοσιότητα, ο πρωθυπουργός από τα Σκόπια ακούγεται να συμφωνεί με όσα του αφηγείται ο «Ποροσένκο» σχετικά με τον τρόπο που επιστήμονες εξακρίβωσαν τη «συγγένειά» του με τον Μέγα Αλέξανδρο!

Στην ηχογράφηση ακούγεται πώς ο Ζάεφ φέρεται να συμφώνησε να «δωροδοκήσει» τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο για την επίλυση του ζητήματος της αυτοκεφαλίας της «Μακεδονικής Ορθόδοξης Εκκλησίας».

«Έχετε εξαιρετικές πιθανότητες.
Σήμερα, μίλησα με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο και συζητήσαμε για όλα τα κοινά ζητήματα, επίσης του επέστησα την προσοχή στην ερώτησή σας και είπε ότι μπορούμε να ξεκινήσουμε τη διαδικασία.
[…] Αλλά πρέπει να σας ενημερώσω για μία προϋπόθεση.
Έκανα μία δωρεά προσωπικά στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο», είπε ένας εκ των φαρσέρ στον Ζάεφ.

ΟΙ ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Μιλήσαμε με τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας (μέσα) σε έναν χρόνο, νομίζω, τουλάχιστον πέντε φορές.
Λοιπόν, αυτές ήταν κλήσεις της μίας φοράς.
Όταν ξεκινήσαμε να επικοινωνούμε μαζί του, σκεφτήκαμε ότι θα ήταν μόνο ένα τηλεφώνημα, αφού συνήθως το παιχνίδι μας δεν διαρκεί πολύ.

Σκεφτήκαμε ότι απλώς θα μας μιλήσει για τη στάση του απέναντι στη Ρωσία, τη φερόμενη παρέμβασή της στις εσωτερικές υποθέσεις (σ.σ. στα Σκόπια), στο δημοψήφισμα (σ.σ. για τη μετονομασία της χώρας για την προοπτική ένταξης στην ΕΕ και ΝΑΤΟ ). Και πιστεύαμε ότι, γενικά, αυτή η κλήση θα ήταν αρκετή, αναφέρει το sputniknews.gr

Αλλά, αυτός άρχισε αμέσως να μας παραπονιέται για τα εσωτερικά του προβλήματα, κάτι που δεν περιμέναμε καθόλου.
Ήταν εκτός πρωτοκόλλου, μίλησε για το πόσο κακή είναι η Ρωσία και άλλες χώρες είναι κακές.
Και αποφασίσαμε να διατηρήσουμε περαιτέρω επαφή. 
Υποστηρίξαμε μια τέτοια άτυπη επικοινωνία: μερικές φορές αυτός τηλεφώνησε, μερικές φορές εμείς τηλεφωνήσαμε, μερικές φορές στέλναμε φωτογραφίες μεταξύ μας…

ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ

Όσον αφορά το Κόσοβο, αυτός, φυσικά, ανησυχούσε για το σχέδιο ανταλλαγής εδαφών, όπως και για το βόρειο τμήμα του Κοσόβου, επειδή πίστευε ότι η Σερβία εκπληρώνει το σχέδιο του Πούτιν.
Αυτό τον ανησύχησε πάρα πολύ και είπε ότι παραπονέθηκε γι’ αυτό στον Μάικ Πομπέο.
Όσο για τη στάση του απέναντι στον Βούτσιτς (σ.σ. πρόεδρος της Σερβίας), δήλωσε σαφώς ότι (κατά τη γνώμη του) ο Βούτσιτς ήταν υπό τον έλεγχο της Ρωσίας. Τίποτα το περίεργο.

Μιλήσαμε για πολλά πράγματα, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου διεξαγωγής δημοψηφίσματος, σε ποιο ποσοστό του πληθυσμού θα βασιζόταν και συνειδητοποιήσαμε ότι ήταν πεπεισμένος ότι θα πετύχει. Βασίστηκε επίσης στους Αλβανούς διότι, φυσικά, αυτό αποφασίστηκε πάνω-κάτω εκεί.

ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΗΠΑ-ΤΣΙΠΡΑ

Και το σημαντικότερο, είπε επίσης ότι υποστηρίχθηκε πολύ σθεναρά από Αμερικανούς πολιτικούς, ότι η «Μακεδονική» Εκκλησία θα λάβει σύντομα αυτοκεφαλία και ότι ο (Έλληνας) πρωθυπουργός Τσίπρας τον βοηθούσε ευθέως με αυτό.
Ανέφερε επανειλημμένα ότι ο Τσίπρας διαπραγματευόταν με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Μίλησε πολύ, επίσης, για το γεγονός ότι σύντομα θέλουν να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ και ότι, ανεξάρτητα από το πώς η Ρωσία προσπαθεί να τους αποτρέψει από το να το πράξουν, αυτοί θα το κάνουν σίγουρα. Σε αυτό, του είπαμε:
«Μπορείτε να μιλήσετε απευθείας με τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ» και βάλαμε την αποκομμένη φράση του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, με τον οποίο είχαμε ήδη μιλήσει.

Καθώς ο κ. Ζάεφ είναι ένα αθώο άτομο, πίστεψε τις επαναλαμβανόμενες φράσεις του Στόλτενμπεργκ, πίστεψε ότι μιλούσε με ένα αληθινό πρόσωπο. 
Επιπλέον, μετά από αυτή τη συζήτηση, καυχήθηκε ακόμη για το ότι ο γενικός γραμματέας τον είχε υποστηρίξει.
Η αθωότητα δεν είναι το χειρότερο χαρακτηριστικό ενός ατόμου, αλλά είναι κακό όταν άνθρωποι τέτοιας βαθμίδας, σε τέτοια θέση, είναι τόσο ανόητοι.